6/04/2012

Iholla.
Hyttyset. Ne on nyt niinku niin iholla. Ne vinisijät valtaa minuutissa ihan järettömän määrän alaa. Ne vinkuu ja vinisee ja on joka paikassa ja koko ajan mutta tiiättehän te kaverit, että se tarkottaa sitä, että nyt on kesä! Se kesä, jota odotettiin kokonainen pitkä talvi, joten olkoot jalat sitten kuinka pahkuroilla tahansa ja soikoot korvat vinkunasta, ainakaan ei palele.

Viikonloppu meni. Luin erästä kirjaa, jonka takaliepeessä sen luvattiin olevan "huonoksi parisuhteelle ja silmäpusseille mutta hyväksi mielenterveydelle." Niin myös kävi, sillä viikonloppu meni sohvalla maaten ja opukseen uppoutuen. Pientä sanaharkkaa aiheesta käytiin perheen aikuisten kesken, joten kirja lunasti lupauksensa. Tänään katsastettiin lähirannan tilanne. Voikukkia piisaa mutta laituri odotti vielä rannalla veteen pääsyä.

Formula-auto on myös arvottu uudelle omistajalleen. Tuota arvottua autoa saa myös koottavana versiona, jolloin auton voi maalata yhdessä lapsen kanssa. Onnettaren suosikki oli tällä kertaa 


joka kirjoitti näin:


"Heikki. Puuleluja on kerta jo tehty ennen vanhaan paljo ni kuskin nimiki saa olla sen ajan mukanen."
Voittaja ilmoittakoot osoitetietonsa sähköpostilootaani, niin saadaan kaara uuteen kotopaikkaansa. Onnea voittajalle!

12 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Haa, luen juuri samaa kirjaa!

Ihanat nuo keltaiset pöksyt taas!

Itikat ei oo kivoja. Yritin tänään tehdä puutarhahommia pikkuveli kantorepussa, mutta koko aika meni huitoesa hyttysiä pois vauvan naaman läheisyydestä.

Claire kirjoitti...

no kerro mikä kirja!

K kirjoitti...

Paljastaisitko, mistä kirjasta oli kyse?

Annukka kirjoitti...

Ihan kiinnostus heräsi, mikäs kirja se sellainen on? Sulla on muuten ihanat lasit! :)

Rillirousku kirjoitti...

Satu: Itikat ei kyllä oo kivoja, sehän on totuus. Mutta ei niistä valittaminen ainakaan tilannetta mitenkään paranna. :) Lasten kannalta ne eniten ärsyttää, kun koko ajan niitä saa olla huitomassa pois. Tuo kirja oli hyvä!

Claire, K, Annukka: En kirjottanut, kun en ajatellu sen olevan olennaista. :D Mutta kerronpa nyt tässä sitten. Se on Kathryn Stockettin Piiat.

MiaMatleena kirjoitti...

Täytyy lukea ehdottomasti se kirja! Luin piiitkästä aikaa kirjan viikonloppuna ja se oli ihanan virkistävää! Ja kummasti kiukku hälveni, kun ensin oli yrittänyt nukuttaa uhmaikäistä uupumukseen asti. Kirjat on parhaimmillaan arjen pelastus!

hanka kirjoitti...

Mäkin luin viime viikolla pari kirjaa kun olin kipeänä.mikään muu ei huvittanut.meillä lapset on ihan raivoja jos luen.jään totaalisesti koukkuun hyvään kirjaan ja muut saa olla oman onnensa nojassa:)ihanan kesäisin kuvia.

paevi kirjoitti...

Siis ihan totta, näköjää sitä joskus voittaa jotaki - kiitos paljo! Ja nuo kuvat, et usko kuin paljo ne antaa virtaa. Nii sympaattisia. Aina pitää moneen kertaa kattoa et saa kaiken irti :)

Annukka kirjoitti...

Tuollaisella kuvauksella oleva kirja -joka vielä lunastaa lupauksensa- on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Kiitos vinkistä! :)

Rillirousku kirjoitti...

MiaMatleena: No sinäpä sen sanot! Kun pitää vaan välillä malttaa kellahtaa vähäksi (tai pitkäksi aikaa) sohvalle ja antaa sanojen viedä. Parasta!

hanka: Se kait se on, kun haluais vaan lukea sivun toisensa perään ja jos pitää jatkuvasti juosta palvelemassa muita, niin eihän siitä mitään tuu. Onneksi välillä saa myös omaa rauhaa. :)

Paevi: Onnetar oli suosiollinen, joskus vaan osuu. :) Kiitos!

Annukka: Ollos hyvä! Mutta muista varotuksen sananen: se lunastaa lupauksensa myös silmäpussien ja parisuhdeongelmien suhteen. ;)

heidi. kirjoitti...

Hei ! Aivan ihana blogi sinulla ! Löysin eilen ja tuli vietettyäkin sitten pitempikin tovi postauksia selaillessa lähes alkuun asti. (: Tänään jatkuu projekti.

Osaisitkos muuten listata muutamia hyviä sivustoja, joista saisi kivoja printattuja julisteita ja kortteja? Vähän niinkuin polkkajamin julisteet. Tekisi hurjasti mieli väsätä pienimuotoinen kollaasi yhdelle liian valkoiselle seinälle !

Rillirousku kirjoitti...

heidi: Kiitos viestistä ja anteeksi hidas vastaus! Oon aika huono nimeämään mitään tiettyjä mutta yksi on tietenkin nimettävä, oma ehoton suosikki --> kanelikauppa.blogspot.com :)