6/15/2012

Rakastan kesää.
Hyttysiäkin. Helposti palava punanahkainen ihminen näyttää auringossa vietetyn päivän jälkeen vähemmän viehättävältä, aurinkorasvasta huolimatta. Ei se haittaaa. Tärkeintä on kävellä avojaloin ylipitkäksi päässeellä nurmikolla, poimia kukkia maljakoihin, tuunailla kauan odottanutta projektia ja katsella, kun kaksi kesästä villiintynyttä ihmislasta läträä puhallettavassa minialtaassa. Päivärytmi on jo menossa sekaisin.

Kesä on vaatekriisien aikaa. Mustavalkopainotteinen vaatekaappi sai piristystä, kun Ellos ilmoitti hurjasta alestaan. Tällä kertaa etäostokset osuivat ja upposivat. Kuinka outoa muuten on, että alennusmyynnit alkavat jo tässä vaiheessa kesää? Onko se jokavuotista ja eikö pussissa elävä matami vain ole huomannut sitä aiemmin? Kummallista kyllä mutta sinällään en valita. Säästyypä pitkä penni niistä muutamista kesävaatteista, jotka vaivaudutaan kaappiin hankkimaan.

Tarjotin-arvonta on arvottu! Voittaja on 

Rouva L

"Oi ihana! En ole moista ennen nähnyt ja tuo on kyllä ihan hienointa mitä nyt heti voin kuvitella. Eli vastaan että tarjottimen. :)"

Onnea Rouvalle! Laitappa yhteystiedot sivupalkista löytyvään sähköpostiini, niin saat tietoa jatkotoimenpiteistä. 

PosterPlease haluaa muistaa kaikkia tämän tekstin lukijoita -25% alennuskoodilla. Koodi on KP0112 ja se on voimassa 24.6 saakka.

Kiitos kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

MiaMatleena kirjoitti...

Ihanat legginssit!

iive kirjoitti...

Tosi kivoja muuten noi päällystetyt pannunaluset(?)

Ja päheet housut!

Rouva L. kirjoitti...

OIJOI!
Ei oo tottakaan! Täytin eilen vuosia (paljon!) ja tämäpä oli hieno synttäriylläri! :)

Rillirousku kirjoitti...

MiaMatleena: Ne on. Ja älyttömän pehmeet!

iive: Kiitos. :)

Rouva L: ONNEA! :)