6/13/2012

Kolmen kopla.
Onhan meitä neljä mutta vain kolme kriiseilee. Yksi potee yltiövarhaista teini-ikää ja ylikorostunutta jankuttamisen tarvetta, toinen kahlaa ankarassa uhmaiässä ja vaihtaa mielipidettä lennossa viisi kertaa sekunnissa, kolmas on kolmikon ainoa aikuinen mutta siitä huolimatta tai juuri siitä syystä erityisen jankuttava ja helposti hermonsa menettävä yksilö. Kaiken tämän elämöinnin keskellä asuu onneksi myös toinen varsin tasapainoinen ja rauhaisan mielen omaava aikuinen, joka ei tottamaar ole tätä tekstiä kirjoittava henkilö.

Silti on kesä. Tänään on pulikoitu pihalla ja nautittu lämmöstä. On oltu nahistelemattakin välillä ja juotu limonaatia. 

Tänään tarvoin tonttia ympäri ja kaavailin jonkin pienkoneen vuokraamista, sillä jotain olisi tehtävä. Piha on ollut vuosia oman onnensa nojassa ja tekemistä riittäisi siinä määrin, että aloittaminen on varsin hankalaa. Vajan kulmat on järjestetty kuntoon, oleskelualue on kutakuinkin hallinnassa mutta muuten kaikki ympäröivä vihreä on vähintäänkin retuperällä. Vihreää peukaloa ei valitettavasti kutita sitten pätkän vertaa, joten luultavasti ravutan jatkossakin nahkaa aurinkotuolissa ja teen suunnitelmia. 

10 kommenttia:

maria kirjoitti...

Kovin kiva kuulla, että muuallakin jankutetaan ja nahistellaan. Meillä sitä kuule vasta jankutetaankin, oikein maailman ennätyksen edestä, luulisin.

Tyllerön mekot ovat ihania! Tekisitkö meidän 92-senttiselle yhden?

Peurankello kirjoitti...

Täälläkin on havaittavissa ankaraa uhmaikää. Kuulemma pitäisi syöttää häntä ja juottaa myös. Kuumeen jälkeen meidän mukelot ovat aina niin ampiaisia.

Tiina kirjoitti...

On sulla nainen kadehdittavan hieno vaja tai mikä lie!! *vihertää ankarasti*

hannamaria kirjoitti...

Hyvä suunnittelu on paljon, kun sitten joskus jaksaa keskittyä pihaan, lohduttaudu sillä;)Kohta 9vuoden aikana on pihaa ehditty myllätä kerran jos toisenkin, kun remontit ovat sotkeneet sitä ja taaskin olisi nurmikon paikkausta...mutta ehtiihän sen syksylläkin tai vaikka ensi kesänä!

Lilla kirjoitti...

:D

Koivurinteen rouva kirjoitti...

Kuulosti niin tutulta tuo kriiseily.. Meillä sama tilanne, mutta nelikon neljäs ottaa myös osaa kriiseilyyn. ;) Vaikka lapset tosin 2 ja 5 v, osaavat ne juuri nuo mainitsemasi asiat! Lisäksi ainainen kinastely kaikesta vielä keskenäänkin.

Pihahommissa vierähtää vuosi jos toinenkin. Jos mahdollista vuokraa kone! Meillä on jotain tasoiteltu salaojaremontin jälkeen isolla koneella, mutta hirrrveesti ollu käsityötä. ;) ja :(

nim. neljättä vuotta bobcat:ia leikkivä äiti

Voimia projekteihin ja muuhunkin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity aiheeseen, mutta pakko kehua tuota tytön mekkoa!
Varmaan maamosen kätösissä syntyny? :) Hieno on!

hanka kirjoitti...

voi miten ihania kuvia ja teksti sai kyllä nauruhermot kutisemaan:)tuttuja tuntemuksia.meillä mies vaan laajentaa nurmikkoaluetta ja mä haluaisin lisää pensaita ja koristepuita;)))

Rillirousku kirjoitti...

maria: Jankutus on kyllä päivän sana, koko kolmikon suusta. ;)
Laitan kuvia spostilla ja samalla vastaan tuohon mekkokysymykseen. :)

Peurankello: Tämä meiän tirppa on kyllä melkonen äkäpussi, äitiinsä tullu. :)

Tiina: Vaja se on, varasto. Soma kyllä. Ja tilava :)

hannamaria: Ehtii, tosiaan! Viime kesänä aattelin samoin, että ens kesänä sitten. :D Kyllä se tuosta itekseenkin saattaa korjaantua. Ei ku oikeesti, elämä aikaa. :)

Lilla: Se on totuus!

Koivurinteen rouva: Kyllä tuohon on pakko joku vempele hommata, ei riitä ahkerankaan isännän tai varsinkaan emännän käsivoimat tuohon mylläämiseen. Kymmenen vuoden lehdetkin siellä, maassa maatuneena. Tarttis tehä jotain. :)

Emmi: Kiitos! Kolmas mekko samalla kaavalla, alkaa pikkuhiljaa luonnistuun. :)

hanka: Laita pensaita sinne reunoille sitten. :D Nurmikossa on etunsa mutta onhan ne pensaat ja koristepuut vaan eri kotosia!

pikku viu viun äitee kirjoitti...

ihana mekko minunki mielestä tylleröllä:)ja tuo vaja niin suloisen kotoisa ja idyllinen. ja täällä kans kummaa kriiseilyä havaittavissa vähän joka ikäisellä...;D