6/01/2014

Repäsin.
Marjatta päätti, että kesäkuun ensimmäisen päivän ja auringon kunniaksi on sännättävä paikalliseen kukkapuutarhaan ja laitettava kesäkukat multiin. Kovin suuresti ei taideta tässä talossa viherryksiin tänä kesänä  panostaa, mutta kyllä muutama silmänilo pitää aina olla puutarhaa ja varsinkin piharakennusta piristämässä.

Perheen mies ruuvasi piharakennuksen terassin kattoon myös viime kesäisin kierrätyskeskuslöydön. Rottinkinen keinu oli melkoisen huonossa hapessa, mutta pienen hiomisen ja maalaamisen jälkeen se on kuin uusi. Muutama rottinkilenkurakin siellä roikkui, mutta nyt se on ihan toimiva pehvanvalloittaja. Kyllä siihen kannatti kymppi uhrata.

Navetan vintiltä löytyi vihertävä, kantokahvainen kaukalo, jonka alkuperäisestä tarkoituksesta ei ole mitään käsitystä. Melko romuskainen kaveri on kuitenkin kyseessä. Ensin se sai palvella pihalelujen säilytyksessä ja nyt se pääsi toimittamaan kukkalaatikon virkaa. 

Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että kohta on ihan oikeastikin kesä. 

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniita kukkia ja ihana mekko tytöllä..:)

JohannaL kirjoitti...

Ihania kuvia!

Nalle kirjoitti...

Ihana mekkotyttö varastaa kyllä huomion!

SJ | myttyrällä kirjoitti...

Oma kokemus näistä resuisista "laatikoista" on se ettei niihin kannata lasten leluja laittaa ainakaan meillä! Laatikosta ei jää jäljelle kuin kantoripaset :D

Rillirousku kirjoitti...

Kukat ja mekko kiittää kehuista! :)

Liisukka kirjoitti...

Ihana kesäfiilis tuli näistä kuvista! Kukka-asetelma suloinen. Riippukeinu pisteenä i:n päälle.

Elina/Italianpunainen paritupa kirjoitti...

Hei, mukava blogi sulla! Ihana tuo rottinkikeinu/tuoli. Mistä olet sen hankkinut?

Rillirousku kirjoitti...

Liisukka: Kiitos! Keinu on kyllä just se ihanin :)

Elina: Kiitos viestistä! Keinun löysin kierrätyskeskuksesta. Oli melko huonossa hapessa, joten vaati vähän kunnostusta ja maalin päälleen. :)