6/04/2014

Yöpöydät nostettiin seinälle.
Keväällä makuuhuoneessa tapahtui sen verran, että sänky ja työpöytä vaihtoivat paikkoja päikseen. Samalla iski tajuntaan ajatus seinäbokseista, jotka saisivat toimittaa yöpöydän virkaa. Minkäänmoisia kirjan tahi puhelimen säilytykseen tarkoitettuja tasoja ei tässä talossa olekaan sängyn vierellä nähty vuosikausiin.

Eilen illalla roudasin postista kotiin isohkon laatikon, jonka sisältä paljastui kaksi Lehtorinne design studion Wall Boxia*. Tänään heti aamusta malttamaton marjatta rykäisi lootat seinälle ja ai että kun ovat justiinsa niin hyvät kuin pitikin olla! Tilavat ja kevyet, eivät ole edessä imuroidessa ja tavarat ovat osimoilleen näppärästi käden ulottuvilla. 

Tämän talon emäntä ei ole mikään järjestyksen ihminen, kuten jo monesti onkin tullut todettua. Siksi on eräs asia, joka on tullut tässä vuosien mittaan älyttyä: mitä vähemmän tavaraa on lattialla, niin sitä helpompaa on pitää yllä järjestystä, tai ainakin illuusiota siitä. Näin ollen on tässä talossa nostettu seinälle tai kattoon kaikki mikä vain suinkin on mahdollista.

Tänään on muuten just hyvä päivä tehdä pientä pintaremonttia, koska ulkona sataa ja ukkostaa. Ei tartte potea huonoa omaatuntoa siitä, että viettää aikaa sisätiloissa, eikä esimerkiksi roiku perä pitkällä kasvatuslaatikon reunalla ja asettele porkkanan siemeniä nätteihin riveihin.


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

7 kommenttia:

hr kirjoitti...

Me tarvittais just samanlaiset laatikot sängyn vierelle!

Henni kirjoitti...

Meillä myös olisi tilausta keveille simppeleille yöpöytäboxeille. Aiemmin yöpöydän virkaa toimittaneet vanhat puiset pullolaatikot on nimittäin liian leveät nykyiseen makkariimme.

Venla //Lämmin ilo kirjoitti...

Erittäin kivannäköiset. Itse alan kans olemaan sitä mieltä, että mitä vähemmän osuu lattiaan, sen parempi.:)

Tirsa-Laura kirjoitti...

Ja me. Ja eteiseen! Ja keittiöön ehkä. Mikähän noiden hinta on?

Enni kirjoitti...

Komiat on! Meillä aikeissa ollu sama idea muttei oo päässy toteutusasteelle asti koska puuttuu aika iso juttu makuuhuoneesta, sänky!!
Muttamutta, hiljaa hyvä tulee, kyllä se joskus vielä saadaan tähänkin taloon oikea sänky! :)

Leivonen kirjoitti...

Mahtavaa - olen etsiskellyt eteiseen jotain laatikkoa, josta tulisi pikkuinen pöytä ja piponsäilytin samalla. Lehtorinteen isompi boksi, se suorakaiteen mallinen, taitaa olla vastaus etsiskelyyn. Kiitos vinkistä!

Rillirousku kirjoitti...

hr: Nää on kätsyt!

Henni: Nää on kyllä just passelit tuohon tarkoitukseen. Kevyet mutta tukevat. :)

Venla: Se on justiinsa niin. :)

Tirsa-Laura: Monikäyttöisiä bokseja kyllä! Täällä ainakin näkyy hintaa ---> http://busstop.fi/product-category/lifestyle/page/2/

Enni: Kyllähän yöpöydät voi olla vaikkei sänkyä omistaiskaan. :P

Leivonen: Hienoa, että vinkistä oli hyötyä! :)