6/08/2014

StyleRoomin suuri remppahaaste.
Nyt olisi hyvä aika kaivaa vanhat remppakuvat esiin kansioista tai tehtailla aivan uusia remppamuistoja! StyleRoomissa on nimittäin alkanut Suuri remppahaaste, jossa haastetaan kansalaiset luomaan remonttihenkisiä albumeja. Haasteen voittaja kuittaa itselleen 1000 euroa rempparahaa! Remppahaasteeseen voi osallistua 3.6-10.8 välisenä aikana, jonka jälkeen tuomaristo valitsee finalistit ja elokuun loppuun asti kuka tahansa voi jättää äänensä omalle suosikilleen! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät StyleRoomin remppahaasteen ohjesivulta

Tuomaristo siis valitsee osallistuvista albumeista 10 finalistia. Tuomaristoon kuuluvat Meidän Talo-lehden päätoimittaja Titta Kiuru, StyleRoom-tiimi, yhteistyökumppanin edustaja sekä allekirjoittanut, eli tätä tekstiä näpyttävä meikämartta.

Kyseessä ei tarvitse olla koko taloa kattava megaremontti, vaan kansion voi luoda vaikkapa yhdestä uudistuneen ilmeen saaneesta seinästä. Tästä loistavana esimerkkinä Tirsa-Lauran keittiön tyylivaihdos. Kotipalapelin Ennen ja jälkeen-kansioita pääsee selaamaan täältä

Näinpä haastan teitä tovereita luomaan oman remppa-albumin ja osallistumaan StyleRoomin remppahaasteeseen! Linkatkaa luodut albumit tämän postauksen kommenttilaatikkoon, niin muutkin löytävät kansioihin ihailemaan ja inspiroitumaan.

Erikseen haastan mukaan seuraavat kolme bloggaajaa, joiden remontin ennen/jälkeen-kuvia olisi mahtia päästä seuraamaan:


Hoihoi, teidät on siis täten haastettu! Yhdessä ja erikseen. Muistakaapa, että osallistua voi myös jo aiemmin rempatuilla kuvilla, mutta jos kesän mittaan on tulossa pientä pintaremonttia, niin pitäkää haaste mielessä. Tuomariston jäsenenä todettakoot, että pienet ja suuret remppakohteet ovat aivan samalla viivalla. Tärkeintä on luovuus, rohkeus ja innokkuus!


Postaus tuotettu yhteistyössä StyleRoomin kanssa

5 kommenttia:

Elisa / @minajamorris kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Tämä tuli kyllä nappiajoituksella, remontti kun on valmistumassa sopivasti kesäkuun aikana. Kamerasta löytyy myös kattavat "ennen kuvat", joten ehdottomasti täytyy osallistua tähän haasteeseen. :)

Tässä linkki Styleroomin remontti-kansioon: http://www.styleroom.fi/album/45341#image627538

Anna / Iloni kirjoitti...

Voihan rähmä kun olis hyvä kisa, mutta näillä remonttisyyhyillä joita tästä taloudesta löytyy ei sen koommin ehditä "ennen kuvia" räpsimään ennen kuin seinät on alhaalla ja muu kaaos luotu. Valmiista on sitten bloggaajaksi ryhtymisen ansiosta sitäkin enemmän..:D Innolla kuitenkin selailemaan kisan tuotosta, kivat kansiot löytyy sinultakin! :)

Jutta / oblik. kirjoitti...

Jaiks! Osui kyllä oikeaan aikaan. Maanantai -iltana laitettiin maalisudit takaisin kaappiin. Näin ei olla taidettu tehdä puoleentoistavuoteen vielä kertaakaan, kun aina on jotakin keskeneräistä ollut vielä odottamassa :D. Ei sillä, edelleen on rempattavia nurkkia, mutta ensimmäistä kertaa mikään jo aloitettu ei ole kesken. Kiitos siis haasteesta, johon tartumme mielellämme!

Rillirousku kirjoitti...

Elisa: Hyvähyvä! Pistäppä sitten linkki ennen/jälkeen-kansioihin, tässähän on koko kesä aikaa! :)

Anna: Jos ilmaantuu kesän mittaan pientä tai isompaa pintaremonttia, niin muistahan tarttua kameraan ajoissa. :D

Jutta: Mahtavaa, kannatti haastaa! Laita kans linkkiä tänne sitten, niin että varmasti löydetään perille! :)

Jutta / oblik. kirjoitti...

Noniin. Vihdoinkin!!! http://www.styleroom.fi/album/47503 Eikä mennyt edes ajan suhteen viimetippaan ;). Mutta siellä se nyt on, ja uusimmasta postauksesta blogin puolelta löytyy lisää infoja. Kiitos huisin hauskasta haasteesta! Oli hurjan hauskaa muistella pikkubudjetin keittiörempan vaiheita!