5/26/2014

Tunnetteko Styleroomin?
Sain alkuvuodesta kutsun tutustua uuteen sisustusyhteisöön, jossa pääsee vierailemaan suomalaisiin koteihin. Styleroom otti ja koukutti! Sivustolle voi kuka tahansa luoda omia kansioita helposti ja samalla pääsee imemään inspiraatiota muista tavallisten kansalaisten kodeista.

Sain ilokseni tehtävän selata sivustoa oikein hartaudella ja valita kaikista sadoista kansioista omia lempistyleroomilaisia ja heidän ihania kotejaan. Tehtävä ei ollut helppo, sillä silmänruokaa ei puutu ja iski suoranainen runsaudenpula. Alla seitsemän ihanaa kotia, nauttikaa!
Talosanomien Jenni on ollut innokas sivuston käyttäjä alusta alkaen, enkä voi sanoa muuta kuin, että kiitos kun olet! Styleroomin ansiosta löysin Jennin kertakaikkisen ihanan kodin, josta ei lämpöä ja tunnelmaa puutu. Visuaalista silmää ei ylläolevien kuvien ottajalta puutu, tunnelma kuvissa suorastaan kutsuu luokseen! Kaunista.
Harmaana päivänä suosittelen hakemaan elämäniloa täältä! Lifethrualens-jäsenen kansiot ovat täynnään mitä aurinkoisempia värejä ja tunnelmaa. Olohuoneen säntillinen kirjahyllysysteemi aiheuttaa jopa kevyitä kateudentunteita. Hurmaava väriläiskä!
Cirkus-joannan kansioista löytyy uutta, vanhaa ja itse tehtyä. Asukkaan itse entisöimät 60-luvun nojatuolit ovat kertakaikkisen kauniit! Makuuhuone on kodin väriläiskä. Inspiraatiota etsivä löysi mitä haki.
Mustikkamäki on varmasti monelle tuttu, mutta tälle marjatalle ihan uusi tuttavuus. Voiko tuohon puutarhaan muka olla rakastumatta? Kyllä mää sanon, että on se kumma jos ei ala viherpeukalontynkää kutittamaan Tiinan kuvia katsellessa!
Sort of Pinkin kuvat hurmaavat pastellin sävyissä. Kuvista löytyy paljon yksityiskohtia, joita tekee mieli tuijotella pitkään. Väriterapiaa ja harmoniaa. 
Kuistin kautta-jäsenen albumeista tuli heti kotoisa olo. Vanhan talon tunnelma hurmaa, eikä hellyttävä hauva ovenraossa ainakaan vähennä ihastusta.
Yllä koti, joka otti ja hurmasi! Elinan koti on ihanan rosoinen ja persoonallinen. Puukäsityöluokasta pelastettu vanha metallipöytä on ihan täydellinen ruokapöydäksi. Maltan tuskin odottaa remontin edistymistä ja uusia kuvia!  

Nämä yllä nähdyt ja lisää ihania koteja löytyy siis Styleroomista. Suosittelen tutustumaan! Jos sivusto on jo tuttu ja kansioita luotuna, niin pistäkääpä linkkiä tämän postauksen kommenttilootaan. Silmänkarkkia maanantaille!


Postaus tuotettu yhteistyössä Styleroomin kanssa

15 kommenttia:

Pilviraitti kirjoitti...

Mä liityin Styleroomiin kanssa ennen kuin se avasi virallisesti ovensa. Hieman laiskasti oon sitä päivittänyt, mutta täytyykin yrittää laittaa uudempia kuvia pian. Täältä löytyy mun kansiot: http://www.styleroom.fi/users/Pilviraitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrasaan hurmaavia koteja jokainen, kiitos hyvistä poiminnoista :).

Heidi / Kuistin kautta kirjoitti...

Mukavaa, että meidän koti pääsi listallesi. :) Tervetuloa vierailemaan blogiinikin http://kuistinkautta.blogspot.fi

Riina kirjoitti...

No johan löytyi somia kotieja, ja viimeinen olikin yllättävän tuttu! Kiitti mainiosta vinkistä, täytyykin käydä tsiigaileen tarkemmin.

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Kiitos tästä! Olipa monta uutta seurattavaa :)

http://muotoseikka.blogspot.fi/

Tiina kirjoitti...

Kauniit kiitokset Mustikkamäen huomioimisesta. ♥


tiina.

SJ | myttyrällä kirjoitti...

Hassu yhteensattuma, juuri eilen liityin sinne :)

Laurana kirjoitti...

Kiitos, onpa meidän koti päässyt hienoon seuraan :) Pari uutta mielenkiintoista tuttavuuttakin listalta löytyi, pitää käydä kurkkimassa tarkemmin!

Elina V kirjoitti...

Vaude! olen hämmentynyt kun oma kotikin sieltä löytyy, mut hiano juttu.kiitos!

Elina V kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Kiva juttu, että meidänkin mökkimme on päässyt näin ihanaan seuraan! :) , Jenni/Talosanomat

Maru kirjoitti...

Hauskaa! Minua pyydettiin tekemään StyleRoomille jäsenesittely, jossa kysyttiin kolme suosikkikotia. Kaikkia näitä mainitsemiasi koteja pyörittelin mielessäni ja pari siitä pääsikin minun kolmen sakkiin. Niin, lisäisin tähän listaan vielä teidän huushollin - ihana! :)

Rillirousku kirjoitti...

Pilviraitin Marjaana: Kiitos linkistä! :)

Juulia: Niin on!

Kuistin kautta: Kiitos itsellesi, kun sain julkaista kuvat! :)

Riina: :)

Vilja: :)

Tiina: Kiitos itsellesi ihanista kuvista ja inspiraatiosta!

myttyrällä: Hyvä! :)

Laurana: Kiitos kuvien lainasta! :)

elina: Samat sanat sulle! Ja teillä on aivan ihana koti!

Jenni: Kiitos itsellesi! :)

Marjukka: Jee, hienoa! :)

Jutta / oblik. kirjoitti...

Taidan olla hieman hitaasti lämpenevä tuon styleroomin suhteen. En edes uskalla mennä sinne kun pelkään siitä tulevan yksi aikasyöppö ;). Mutta aikamoisen inspiraation nyt pistit näillä. Ehkä seuraavana sadepäivänä avaan sivuston ovet viimein :).

Hanna kirjoitti...

Mulla on vasta makkari näytillä - albumia pääsee katsomaan tästä: http://www.styleroom.fi/album/45457. Tarkoitus olisi laittaa keittiökuvia seuraavaksi näytille :)