5/12/2014

Kevätväsymystä.
En tiiä teistä, mutta täällä meilläpäin on ainakin kevätväsymystä ilmassa. Tämä vuosittainen ilmiö on takuuvarma merkki siitä, että kesä ja loma on tuossa ihan kulman takana, eikä millään jaksaisi odottaa. Kevät tuntuu tuottavan tekemistä siinä määrin, että lepääminen ei ole vaihtoehto. Onneksi on asioita, jotka tasaavat tilannetta niin, että plusmiinus-tilastossa ollaan kuitenkin plussan puolella. Sellaisia asioita on esimerkiksi sulkapallon peluu hyvässä seurassa, pyöräily, ystävien ja läheisten seura sekä saunominen.

Lauantaina kääntyi auton keula kohti Nokiaa, jossa odotti Hanna-Riikka, Anna ja moni muu, kun suuntasimme uusia Papu-vaatteita tutkimaan. Matkatoverini Katja kaivoi matkalla laukustaan pussillisen kertakaikkisen houkuttelevan tuoksuista kahvia, joka on paahdettu ihan täällä meilläpäin! Siitäkö lahjan saaja ilahtui, koska paahtimoita ei varsinaisesti ole liikaa ja siksi, että näin vanhemmiten on tästäkin martasta kuoriutunut melkoinen kahvin suurkuluttaja. Oli siis ilo kuulla toverin suusta, että meillä on ihan uusi Paahtimo Papu. Launtai oli siis yhtä Papua aamusta iltaan.

Kevätväsymystä helpottaa myös ylimääräisestä tavarasta eroon pääseminen, joten Kirpparilla 265 on koodi, jolla löytää uutta kotia odottavat hatut, pipot, pallonauhat ja muut. Viikon ajan pengastetaan lisää myytävää, jotka saa ilomielin käydä noukkimassa uusiin koteihin. 

Ei näin tiltahtaneilla aivoilla tämän pitempää tarinaa suolleta, joten jatkakaamme kukin tahoillamme. Toivotan rattoisaa viikkoa ja muistakaapa pitää kahvitaukoja!

5 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Täytyypä pyörähtää kirpparilla.

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Toi kahvinkeitin on kyllä varmaan maailman kaunein tapaus. Ah <3

Unknown kirjoitti...

Kevätväsymystä on kuulemma siksi, että pitäisi kovasti syödä kaikkea vihreää kehonpuhdistukseen. Mutta voin kyllä yhtyä samaan väsymykseen. Huoh! Onneksi kesä odottaa nurkan takana!

Ihan tavallinen Outi kirjoitti...

Uuu! Pitääpä piipahtaa paahtimossa seuraavalla kesämummolareissulla! Kiva löytö.

Rillirousku kirjoitti...

Henni: :)

Sonja: Onhan se pirtsakka! :)

Kirsi: Vihreää on täälläkin viime viikot vedetty, vitamiinilisätkin ahkerassa käytössä. Kohta on kesä! :)

Outi: Ehottomasti! Mullakin ensivisiitti tekemättä. :)