5/07/2014

Aamulla oltiin pakkasen puolella.
Eilen satoi lunta lähes koko päivän ja marjatta täräytti tyttärelleen kesämekot. Kukallinen ja punapohjainen kangas löytyivät Marimekon ystävämyynnistä pilkkahintaan ja värikäs lähikaupungin Marimekosta, alelaarista sekin. Marimekossa mennään siis tämä kesä. Mallit jo moneen kertaan hyväksi todetut, ajattomat ja malliensa puolesta juuri sopivat niin hienompaankin keikistelyyn, kuin nurmella kirmaamiseen ja puissa kiipeilyynkin. Kaavat kovassa käytössä olleesta Mekkotehtaan ihanasta kirjasta. 

Osimoilleen sillä tavalla on asiat, että tiiä sitten miten monta vuotta tytär vielä kelpuuttaa  päälleen maamon ompelemia leninkejä. Kuten huomata saattaa, niin kaikki ilo otetaan siis irti. Ja kesä kun tulee, niin mitä värikkäämpi, niin sitä parempi!

Aamulla oltiin siis pakkasen puolella, mutta ei se silti sitä tarkoita, etteikö kesä kuitenkin olisi tuossa ihan kulman takana. Vielä on hyvää aikaa valmistautua lämpöön, että sitten saa vain olla ja naattia!

12 kommenttia:

Anna / Iloni kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia olet taas loihtinut!! Voi kesä kesä, tulis jo!

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

Kuin karamellejä nuo kaikki kolme mekkoa! IHANIA!

Pieni Lintu kirjoitti...

Väriterapiaa! <3

Niinu kirjoitti...

Ihania väriläiskiä!Tulkoon aurinkoinen ja pitkä mekkokesä:)

Mehukekkerit Veera kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Mietin ensin että tuo sininen on suosikkini, mutta ei, en osaakaan sanoa onko sittenkään. Vai tuo keskimmäinen punainan? Äh en osaa päättää, kaikki on niin ihania :D

nim. kahden tytön mekkoja ompeleva äiti

Hanna kirjoitti...

Ihania! Miksei meillä ole tyttöä...

Leena kirjoitti...

Ihanaa väri-iloiottelua. Kauniita mekkoja. Ja huokaus. Mun arkeen pitäs keksiä apukädet, et pääsisin leikkelemään kangasta ja surauttelemaan tuollaisia ihanuuksia. Olis sellanen paikka, josta sais tilattua muutamaks tunniks silloin tällöin jonkun ihanan ihmisen paimentamaan lapsia ja mä linnoittautuisin yläkerran huoneeseen.

Unknown kirjoitti...

Aivan syötävän ihania mekkoja. Oon itsekin hurauttanut tytölle muutaman Marimekon kankaista, mutta aika harvoin ne käyttöön kelpuutetaan. Meidän neiti viihtyy paremmin housuissa ja Mari-paidoissa. Ehkäpä ompelen seuraavaksi itselleni jonkun värikkään.

Rillirousku kirjoitti...

Mekot kiittää <3

Maija kirjoitti...

Upeita!!!

Anu kirjoitti...

Aivan ihania mekkoja. Milla mekon kaavalla olet tehnyt? Omistan kyseisen kirjan mutta en ole yhtaan kaavaa viela kokeillut.

Rillirousku kirjoitti...

Maija: Kiitos! :)

Anu: Kukallinen mekko on muistaakseni Riine ja pitkähihaiset Alviinoita. :)