5/18/2014

No onko vähän kesä!
Eilen meille putkahti ihania yllärivieraita naapurimaasta, joten oli pistettävä grilli tulille. Sorjempaa keliä tuskin olisi grillikauden virallisille avajaisille voinut toivoakaan, sillä päivällä helle helli ja illallakin vielä terassilla viltin alla tarkeni. Tänäänkin on nautiskellen hikoiltu auringossa ja jälkikasvu korkkasi vesipyssy- ja uikkarikauden.

Yksi ongelmakin on toki ilmennyt, tuo jok´ainoa kesä yhtä puskasta tuleva ja yllättävä. Juuri se, että tarttis jotain kesäistä, jota päälleen nykäistä! Edellisten kesien leningit on joko pieniä, isoja, kulahtaneita, myyty tai hukassa. Sama laulu joka kesä! Jospa vielä joskus hoksaisi ajatella kevyempää vaatetusta ennen helteitä. Villapaidat on toki kivoja ja lenkkarit kevyet, mutta selkärangassa vuolaana virtaava niagara ei niinkään nautinnollista.

Vaan emmepä valita, nyt nautitaan! Grillataan tuoretta, maustetaan suolalla ja pippurilla ja nautitaan hyvässä seurassa. Tästä kesä voi alkaa!

2 kommenttia:

SJ | myttyrällä kirjoitti...

Meillä nautittiin tänään myös ensimmäinen kunnon lounas ulkona grillaten! Ilma oli aivan mieletön ja miten voikaan ruoka maistua pitkän talven jälkeen ulkona niin hyvälle!

Rillirousku kirjoitti...

myttyrällä: Ulkona maistuu ruoka aina parhaalta <3