4/07/2014


Olipa kirppari.
Kiitos lauantaista niin bloggaajatovereille, kuin kaikille kirpparilla kävijöille ja ostajillekin! Päivä meni nopeasti, tavara lähti uusiin koteihin ja oli mukavaa. Seuraava kerta sitten isommissa tiloissa, kävijämäärää kun ei osattu yhtään arvata ennen tilan varausta, joten tunnelma oli varsin tiivis. Eipä ainakaan palellut! 

Kotiin lähti vain murto-osa tavaroista, joten iso kiitos kaupoista! Laittelen osan kotiin palanneista tavaroista pikkuhiljaa Huuto.nettiin ja naapurikaupungin kirpparipöytään tässä kevään mittaan. 

Iltapäivästä kävimme syömässä vielä maukkaat pitsat Putte´sissa, jossa kirppariväsymys purkautui röhönauruna ja punana poskilla.

Kiitos kaikille mukavasta päivästä  <3

7 kommenttia:

Laurana kirjoitti...

Kiva kirppistapahtuma oli :) En vaan voi käsittää, miten onnistuin ihan kokonaan missaamaan sun upeat hatut ja muut ihanat ompelukset :/ Oli varmaan niin paljon ruuhkaa pöydän edessä, että ne jäivät multa huomaamatta.

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Varmasti kiva tapahtuma ja ihmisiä tuntui kuvista päätellen olleen hyvin liikkeellä.

Unknown kirjoitti...

Voi kun ois päässyt tonne! Pöydät notkuu kaikkia ihanuuksia :)

Heli / Taikasaappaat kirjoitti...

Näyttääpä aikamoinen kuhina käyneen kirppispaikassa. Seuraavan kerran ehkä itsekin pääsen mukaan, nyt oli muuta ohjelmaa lauantaille.

Tanja kirjoitti...

Hyvä etten päässyt, olisi muuten tullut rahanmenoa :-) Kiva on ollut katsella eri blogeista kuvia, aivan ihana miljöö tuo Kiseleffin talo, olen aina tykännyt siitä tosi paljon.

Juju kirjoitti...

Hyvä meininki! Täläistä lisää, olipa harmi kun en kynnelle kyennyt!

Rillirousku kirjoitti...

Ens kerralla sitten isommissa tiloissa, sitten mahtuu! :)