4/04/2014

Ei se mikään ruusu ole, mutta kukka kumminkin.
Totesi sulhanen tuoreesta morsiostaan ja oppi samantien, että joskus kannattaisi olla vaan ihan hiljaa. 

Tämän hetken ehdoton lemppariväri mitä ruusuihin tulee, on tuo äkkiseltään oranssilta näyttävä, mutta kuitenkin vahvasti persikkaan taittava. Jotenkin mukavan pirteä väri tähän kevääseen!

Eilinen aamu alkoi lumisateella, mutta siitä parin tunnin päästä marjatta istuksi paljain varpain terassilla auringossa ja leikkeli pipoihin tupsuja. Kylä mää sanon meinaan, että on tää luonto vaan kerrassaan sekaisin!

Toveri luopui pikkusesta pöydästä ja ilomielin se kannettiin tämän talon olohuoneeseen. Muistan mummeleita hoitavan serkkuni joskus maininneen, että lähes jokaisen mumetsun luota löytyi tuollainen pyörällinen pöytä. Osaisiko joku kertoa tästä sorjasta kaunokista jotain lisäinfoa ja sen, että miksi juuri mummoilla? Niin, ja meikämartalla tietenkin.

Se on kuulkaa niin, että aurinko paistaa!

Ps. Pop up kemut haluaa tarjota 5 euron alennuksen yli 30 euron ostoista koodilla KOTIPALAPELI. Koodi on voimassa 13.4 saakka. Aurinkokemut pystyyn!

9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Meillä oli tuollainen kotona 80-luvulla ja se on tv-taso. Varmasti tuokin alunperin on sellainen tiikin värinen tason osalta, tai mitä se materiaali nyt olikaan niissä 60-70-luvun kalusteissa. Löytyy varmaan mummoloista juuri siksi, että oli tuon telkkarin yleistymisen aikainen uusi kalustetyyppi. Toivoisin kovasti, että vanhemmillani olisi tuo tallessa, mutta ei taida olla...

Sanna kirjoitti...

Juu telkkaritasona tosiaan ollut, mullakin oli tuollainen jossain nuoruuden ensiasunnossa, joltakin mummolta saatu, mutta sittemmin tullut hävitettyä se :-D Ja sellaisena tiikinvärisenä, tietty!

Mymlan kirjoitti...

Jeps, mummulan tv-taso, jonka ritilällä oli Annoja ja muita naistenlehtiä.

Anna / Iloni kirjoitti...

Meillä muistan vaarin kalusteista. Minullakin ollut jo tovin etsikossa vastaava, muistan kun leikittiin aina marmorinorsuilla ja maatuskoilla tv-tason päällä. :)

Rillirousku kirjoitti...

Okei, niin aavistelinkin mutta selkeästi omat televisioittomat mummulani ovat estäneet varman tiedon asiasta. :D Tää on siis ollut joku mummojen aikaisten sisustustrendien String-hylly, joka on löytynyt jokaisesta kodista!

Henni kirjoitti...

Kyllä meidänkin mummolassa oli tuollainen telkkupöytänä. Kaunishan se on, mutta ei taida enää monessakaan kodissa television alta löytyä.

-TIINA- kirjoitti...

Meidän mummolassa myös telkkarin alla ja parisen viikkoa sitten löysin itselleni samanlaisen 5 eurolla kierrätyskeskuksesta ja olen niin ihastunut siihen. Meillä se on tiikin värisenä, voit tulla kurkkaan blogista ;)

Lindusius kirjoitti...

Näitä on siis aitoja 50-luvun värkkejä ja sitten feikkiretroja. Aidoissa on pyörissä luettavissa teksti Hanko Manner Suomi.

Rillirousku kirjoitti...

Henni: Ei taida, onneksi sille on helppo keksiä muitakin käyttötarkoituksia. :)

Tiina: Hieno! Kävin kurkkaamassa. :)

Lindusius: Pitääpä kyylätä pyörät kunnolla löytyykö tekstiä vai ei. :)