3/02/2014

Töitä ja tuunausta.
Ensimmäistä on viime aikoina piisannut ja sehän on mukava juttu! Jälkimmäistä harrasti perheen pää eilen, kun kaivoi varaston uumenista aikansa eläneen ja kulahtaneen punaisen valaisimen ja teki siitä näppärästi aivan uuden.

Nyt on eskarilaisella lukuvalo ja nätti onkin! Tuunaajan vaimokin tykkää. Tuo samainen ukkeli yllätti eilen toisenkin kerran, kun oli toverin luona raksasiivousapuna olleen marjatan hämmennykseksi hilannut keittiöstä pöydän varastoon ja kuskannut tilalle navetan vintillä vuosikymmeniä maanneen oranssisen yksilön. Tuo ympyräinen on kaikessa retroisuudessaan siinä määrin raju, että tulee pääsemään modernisoinnin kohteeksi toivottavasti varsin piakkoin.

Todistusaineistoa viimeksi mainitusta seuraa varmasti joskus tulevaisuudessa. Nyt jatketaan sunnuntai-illan makoilurupeamaa. Mukavaa tulevaa viikkoa kamut!

11 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Huikean hieno lukuvalo! En malta odottaa kuvia siitä oranssista ilmestyksestä. Jännää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lovely!!! Mint and yellow look so great in a kid´s room, thanx for sharing thouse inspiring pictures!
Love
Lian

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Aivan upee! Hyvät värit!

Mites tuo seinä on maalattu, että on noin tasaiset kolmiot saatu?

Kesäpäivä kirjoitti...

Voi miten tulvahti lapsuus mieleen. Meillä oli punainen samanlainen lamppu.

Rillirousku kirjoitti...

Marjukka: Se on kyllä melkoisen pirtsakka, se oranssi nimittäin. ;)

Lian: Thank you <3

Laura: Värit on hyvät! Kannattas pistää useamminkin ukkeli päättämään, itse kun helposti jämähtää samoihin väreihin pitkäksi aikaa. :) Seinään mittasin ensin korkeuden, johon mittasin ja merkkasin säännölliset välit, oliskohan ollut 30cm. Tuon merkin puolivälistä, eli 15cm, mittasin 15cm ylöspäin ja piirsin viivottimen avulla kolmiot. Lopuksi teippasin rajat maalarinteipillä ja sitten vaan maalasin. :)

Kesäpäivä: Tuokin lamppu oli punainen. :)

Birgit | taulu ja tapetti kirjoitti...

Ihanan raikasta! ja housut ja kengät on mageet.

Rillirousku kirjoitti...

Birgit: Tykkään raikkaasta kans!

Maria kirjoitti...

Moi,

ihana lukulamppu! Onko siihen vaihdettu johtokin? Osaisitko antaa johdon vaihtoon mitään vinkkejä? Meillä odottaa saatu kattolamppu kaapissa liian lyhyen johdon takia, ja minua kutkuttaisi vaihtaa siihen joku toinen johto, ja tuo näyttää kivalta ainakin. Muttakun en yhtään tiedä mistä lähtisin liikkeelle; mistä saa johtoja, ja kuinka se vaihto sitten tapahtuu..

Rillirousku kirjoitti...

Maria: Heippa! Johto on vaihdettu kans. Tuo johto on keittiön lampuista ylijäänyttä johtoa, joten en oikein osaa neuvoa mistä voisi saada. :/ Veikkaanpa, että rautakaupastakin ihan, netistäkin varmasti löytyisi googlettamalla. Myös johdon vaihtoon olen surkea antamaan neuvoja, kun en sitä itsekään osaa tehdä. Siihenkin varmasti google osaisi kertoa vinkkejä enemmän. :)

Erja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mira kirjoitti...

Ihana seinä :) mikä sävy tuo harmaa on?