3/26/2014

Vohvelikestit.
"Haluatteko järjestää juhlat?", kysyi Noora, eikä paljon tarvitse miettiä, mitä meiltä vastattiin. Niinpä tänään vietettiin vohvelisia kemuja. Pyydettiin paikalle kuusi tärkeää ystävää ja niiden yhtä tärkeät maamot, syötiin vohveleita, juotiin mehua ja leikittiin hiki päässä. 

Elämässä on aivan liian vähän juhlia. Ei juhlaan suurta aihetta tarvita. Ei tarvitse olla syntymäpäivä, nimipäivä, rippipäivä, hääpäivä, kihlapäivä, joulupäivä tai valmistujaispäivä. Aina on hyvä syy järjestää pienet kemut! Tänään oli justiinsa ihan täydellisen hyvä keskiviikko pitää juhlat vaikkapa auringon ja ystävyyden kunniaksi.

"Pop up kemut on uusi suomalainen juhlakauppa, joka tekee juhlimisesta helppoa ja hauskaa. Täältä löydät persoonalliset, suomalaisten suunnittelijoiden tekemät juhlateemat ja kauneimmat juhlatuotteet. Inspiroidu väreistä, teemoista ja kauniista paperituotteista."

Postiin kolahti viime viikolla paksu kirjekuori, josta löytyi kansio. Kansion sisältä löytyi kutsukortit, materiaalit viirinauhoihin, tarrat ja muut paperituotteet, joita kemuilla tarvitaan. Lisäksi kuoresta löytyi tarjottavia lukuunottamatta kaikki tarvittava kahdeksan hengen juhliin. Astiat, aterimet, ilmapallot, lahjapussit, lautasliinat ja pillit. Lisäksi kansiosta löytyi juhlien kannalta se tärkein kehotus: Muistakaa nauttia!

Tänään lähdettiin heti aamusta kauppaan ostamaan pari pussia popcornia, kananmunia, voita, kermaa, maitoa ja paria sorttia irtokarkkia. Muuta ei tarvittu, sitten laitettiin kemut pystyyn.

Pop up kemujen sivuilta löytyy yli kymmenen toinen toistaan ihanampaa teemaa, joilla saa juhlat pystyyn ennätyshelposti. Tärkeintä juhlissa kun on kuitenkin se, että kaikilla on hyvä ja mukava olla. Viettää aikaa tärkeässä seurassa. Ja juuri siksi minä suorastaan rakastan Pop up kemuja!


Postaus tuotettu yhteistyössä Pop up kemujen kanssa

11 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Tykkään tästä konseptista

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Onpas teillä ollut ihanan näköiset kestit sielllä!! :) ja olen niin samaa mieltä sun kanssa, elämässä on liian vähän juhlia,miksei siis välillä järjestäisi juhlia ilman mitään sen kummempia syitä ja nauttisi hyvästä seurasta ja lapset leikeistä ystäviensä kanssa!! :) uusi tuttavuus minulle tuo pop up kemu. :)

freuleinmimi kirjoitti...

Looks like a lot of fun :-))
Greetings from Switzerland, mimi

E kirjoitti...

Ihanan näköiset "ex tempore"-juhlat. Tällaisia pitäisi olla joka viikko. Tai ehkä joka toinen, ettei siitä tulisi arkea. ;)

Irene kirjoitti...

I so much enjoy looking at these pictures and I'm looking forward to my son's birthday parties. He's only 4 weeks old :)

MIIU kirjoitti...

Aivan ihanat kemut kyllä ollut! VAU!
Tunnelma oikein välittyy kuvissa! Lapset varmaan oli ihan intopiukeena noin kivoista vohvelijuhlista? :)

Sain itsekin tutustua pop up kemuihin vast'ikään, jos innostaa niin blogissa juuri juttua :)

http://kutikutimiiu.blogspot.fi/2014/03/sunnuntaibrunssi-luonan-mainion-ja-pop.html

Erja kirjoitti...

Vautsi! Ehkä meki tarvitaan voffelikekkerit!

Marru kirjoitti...

Mukavan näköiset kemut ja lapset varmasti mielissään! Juhlaan ei tosiaan tarvitse aina sen kummempaa syytä.

Heidi Elämää ylängöllä kirjoitti...

Mä en kestä! Just niin herkkua ku olla voi! Tämmönen ku ois aina kotona nii vähä ois paha! ;)

Rillirousku kirjoitti...

Retromoderni: Minäkin! :)

Saikku: Kyseessä onkin varsin tuore, mutta sitäkin ihanampi, yritys! :)

Mimi: It was fun! Greetings from Finland! :)

E: Niin voi olla, että alkaisi jo kyllästyttää. ;)

Irene: Oh, little boy <3

MIIU: Oli kyllä innoissaan! Tyttö totesi, että parhaat juhlat ikinä. Itse leikkasi viirinauhat ja liimasi tarrat. Helppoa ja mukavaa yhdessä tekemistä. :) Olin itsekin Pop up kemujen brunssilla silloin sunnuntaina, oli mukavaa tavata Noorakin! :)

e.h: Kaikki tarttee! :)

Marru: Ei tarvikaan, mutta sekin on totta, että liian usein jos juhlii, niin se muuttuu arjeksi. Sopivasti paras. :)

Heidi: Vohvelit on hyviä! Suolaisen kanssa muuten käy myös tooosi hyvin, eikä tule niin huono olokaan herkästi. ;)

Jutta / oblik. kirjoitti...

Ihana konsepti! Ja parasta juuri tuo ideasi; ei aina tarvitse olla erityinen syy juhlia. Parasta on viettää aikaa ilman mitään erityistä syytä ja VAIN NAUTTIA kuten sanoit :)

Oikein kivaa ja aurinkoista viikkoa!