3/25/2014

Aurinkoista huomenta!
Eskarilainen kömpi tänään sängystä ennätysaikaisin, kun "tuolla huoneessa on niin kuuma, ettei mulla oo koko mun elämässä ollu näin hiki!" Kaverin huoneesta puuttuu verhot ja aurinko porottaa aamusta suoraan tuon mainitun heppulin sänkyyn. Yhdessä todettiin, että verhot hankitaan mutta myös se, että ajatella miten hienoa saada pitkän ja pimeän jälkeen herätä siihen, kun aurinko paistaa sänkyyn!

Tänään on silmäpussipäivästä huolimatta ilmeisen hyvä päivä siis. Siitä huolimatta, että marjatta ajatteli repäistä ja pestä useammankin ikkunan ihan vain huomisia vohvelikestejä ajatellen. Sitä ennen tosin tehdään vähän töitä ja viikataan aimo läjä pyykkiä.

Muistetaanhan kaverit, että otetaan kaikki ilo irti valosta ja auringosta! Jos ei muuten, niin ainahan voi pestä vaikka niitä ikkunoita. Tai sitten ihan vaan olla, maata valossa ja hikoilla!

10 kommenttia:

Anna / Iloni kirjoitti...

Ihanaa aurinkoista aamua. Meilläkin aikainen nousu auringon herättämänä. Mutta eihän sitä voi silmäpussiensa taakse jäädä uinumaan, on niin kaunista! :) Mistä tuo keittiönseinällä oleva koukku on hommattu? Jotain hyvin vastaava etsiskelen meidän keittiöön.

http://kotiani.blogspot.fi

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Ei tällaisena päivänä kyllä vaan voi jäädä sohvalle makoilemaan! :) Koukku on monta vuotta sitten tehty jostain metallisesta koukusta, jonka maalasin ja porasin puupalleroihin kolot, jotka sitten liimasin koukkuun kiinni. :)

W kirjoitti...

Tuo aurinko on niin <3 ihania purkkeja :)

Elisa LPP kirjoitti...

Auringonpaisteeseen herääminen ♥

Unknown kirjoitti...

Ja mistä on tuo ihana paperirullateline? Nerokasta!

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mikä on tuo maailman mahtavin talouspaperiteline?

Vilttitossu // http://carouselia.blogspot.fi/ kirjoitti...

Voi miten ihanasti tuunattuja purkkeja ja purnukoita!! Oletko itse tehnyt tarrat vai ostanut jostain - mistä? :) Sinulla on aina niiiin kivat kuvat täällä blogissa, voi kun joskus pääsisi itse edes lähelle tällaista tasoa. :)

Rillirousku kirjoitti...

W: Purkit hyötykäytössä. :)

LPP: Se!

Hanna ja Honeypie Rok-Rok: Talouspaperiteline on täältä ostettu ---> http://www.annival.fi/TALOUSPAPERI-TELINE-Nature :)

Vilttitossu: Kiitos kauniista sanoista! :) Tarrat on PopUpKemuilta, siitä lisää huomenna isommin. :)

-- kirjoitti...

Minäkin oisin kysyny talouspaperitelineen hankintapaikkaa, mutta se löytyikin jo. <3 ensisilmäyksellä, meiltä onkin tuo tavara uupunut jo jokusen vuoden :)

Anna / Iloni kirjoitti...

No voi, tai siis kiva teit! :D Täytyy pistää idea korvan taakse jos tulis matkittua ja ahkeroitua.