3/24/2014

Kissa on pehmeä, niin minäkin.
Keväthän se pehmeäksi tekee, pään ainakin. Tänään poimittiin nipullinen pajunkissoja, jotka pääsivät kissaruukkuun* köökkiä piristämään.

Ehdottomaksi lempikukaksi on noussut viime vuosina tuo kaunokainen, joka toisessa ruukussa siinä niin sorjan keväisenä ja pinkkinä kuikkii. Kovin hempeältä näyttää muutenkin keittiön yleisilme tähän aikaan vuodesta. Polkka Jam for House jos joku tuo keväisen mielen. Älyttömän herkkis ja ihana pöytäliina* pääsi keittiöön verhoksi ja passaakin tuota tointa toimittamaan mitä loistavimmin.

Kevät on ihana! Oranssinen maalausta odottava pyöreä pöytä sai väliaikaisesti päälleensä mustavalkoista, kun parin päivän päästä vietetään lasten vohvelikemuja. Sen jälkeen heilukoot pensseli ja muuttukoot tuo pyöryläinen hieman neutraalimpaan ulkoasuun.

Aurinko paistaa. Retkikelit!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

4 kommenttia:

Tinttu kirjoitti...

Ihania nuo Polkka Jamin tekstiilit, pitää varmaan käydä ihan paikan päällä sokkarilla katsomassa. Ja kaunis ja keväinen keittiö sulla!

Heli / Taikasaappaat kirjoitti...

Nuo Housen/ Polkka Jamin keväiset tekstiilit ovat ihania. Minä ostin kasan sarjan kangaskasseja, aikomuksena on antaa niitä lahjoiksi.

Inttu kirjoitti...

Juuri ihailin Polka Jamin tuotoksia kauppareissulla. Saatanpa röyhkeästi varastaa ideasi ripustaa pöytäliina verhoiksi. Sen verran kovin iski sydämeeni tuo keväinen kangaskappale. ;)

Rillirousku kirjoitti...

Tinttu: Kyllä ne on herttasen keväisiä kaikki! :)

Heli: Kangaskassit olikin nättejä! Prismassa kattelin ja seuraavalla kerralla olivatkin ehtineet jo loppua. :-O

Inttu: Verhoksi ehottomasti! Pääsee oikein kunnolla oikeuksiinsa. :)