3/28/2014

Rakkautta ensisilmäyksellä.
Tänään menin kierrätyskeskukseen hamsteroimaan lisää ompelumateriaalia. Eilen kävi niin, että tätä tekstiä kirjoittava henkilö sai uuden lempinimen kannettavakseen. Tuo uusi hellittelynimi on Ompelukone ja todettava on, että tuo mainittu asia kertoo aika paljon siitä, mitä tässä talossa on viime viikot tehty. Melkeinpä aamusta iltaan.

No mutta, palataanpa asiaan. Menin siis kierrätyskeskukseen hamsteroimaan ompelutarvikkeita, kun kuulin astiahyllyltä vaimeaa kuiskutusta. Ja siellä ne oli, kaksi aivan kertakaikkiaan kaunista soppakulhoa! Mää vaan sanon, että kun tuosta kukkasesta kaunokaisesta soppaa ääntä kohti kauhoo, niin ei voi elämä näyttää takapuoltansa juuri sillä hetkellä! On oltava hyvä fiilis pelkän kauniin lautasen olemassaolon ansiosta.

Tehän tiiätte, että tämän talon emäntä on ennenkin bongaillut sinivalkoisia lautasia kirpputoreilta, joten epämääräinen kokoelma alkaa olla jo hyvällä mallilla. Lautasten tulee täyttää kolme kriteeriä: valkoinen, sininen ja Arabia. Joku roti kun on pistettävä, ettei lautasmania herkeä aivan holtittomaksi.

Kukkasten lautasten vieressä huuteli kuitenkin myös kaksi aivan herkkistä vaaleanpunaista pikkulautasta, jotka tällä kertaa pääsivät mukaan ihan vain siksi, kun olivat niin kotona odottavan maljakon värisiä. Näin viimeiseksi lauseeksi on siis todettava, että niin sitä vaan tiukkakin kansalainen lipsuu päätöksistään kauniin astian edessä. Eikä edes kadu.

12 kommenttia:

A-R kirjoitti...

Meillä on osa tylsistä valkoisista arabioista lähtenyt vanhojen tieltä,joten ymmärrän ettei tuollaisia kaunokaisia voi jättää hyllyyn jos vastaan tulee.

Sonja kirjoitti...

Aivan totta mitä sanoit kukkalautasesta, täydellinen soppalautanen! Mulla on (hyvin keskeneräisenä) projektina Arabian vanhojen kultareunaisten lautasten etsintä. Kaipaan jotain romanttista kontrastia muuten moderniin astiastoon. Onnea etsintään! :)

piipadoo kirjoitti...

Sinoot jo paatunut taparikollinen, kun et edes kadu! ;)

-Paula

Tytti kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että sorruit :)
Hiplailin Prisman alehyllyllä uutukaisia sinivalkoisia arabioita, mutta joku kiire (eli lapset) iski enkä osannut siinä päättää.

Kauniin keväisiä kuvia muuten!

R // omasohva kirjoitti...

Ihania löytöjä! Ja voi miten kauniilta nuo neilikat näyttääkään.

Laura kirjoitti...

Ihanat löydöt! :]

JohannaL kirjoitti...

Kauniit lautaset ja aivan ihania kuvia!

Anna / Iloni kirjoitti...

Voi ihanat! :)

Memma kirjoitti...

En kyllä koskaan lakkaa tykkäämästä sun blogikuvista enkä tekstistä.
Mä niin TYKKÄÄN!

Rillirousku kirjoitti...

A-R: Valkoiset astiat istuu just kuin nokka päähän näitten sinivalkoisten vanhojen kavereitten rinnalle. :)

Sonja: Oijoi, kultareunaisetkin kuulostaa ihanilta!

Paula: Niinoon. ;)

Tytti: Kiitos! Meilläkin uusia sinivalkoisia Arabioita myös, istuu hyvin yhteen näitten kanssa. :)

R//omasohva: Neilikat on herkkiksiä <3

Laura: Niin on! :)

JohannaL: Kiitos! :)

Anna/KotiAni: :)

Memma: Kiitos kauniista sanoista <3

Dagný Björg • Dagfar kirjoitti...

Beautiful snaps. The concrete lamp is gorgeous.

//Terhi kirjoitti...

Kivat löydöt. Onni on asua suomessa. Arabialla on mieletön tuotanto.