5/04/2013

Keittiössä on kesä.
Tai oikeastaan ei ihan vielä. Sitten vasta, kun ensimmäiset uudet perunat on hilattu kaupasta kotiin.

Ei kauheesti viherrä meikämartan peukalo. Kyllähän te tiiätte miten tämän talon viherryksille käy, kun päätyvät melkoisen pikaisesti ruohokosketukseen pihan perukoille. Mutta tiiättehän te senkin, että ihminen ei opi, jos ei yritä?

Niinhän se on, että suottako itseämme herjaamme milloin mistäkin. Monesti tuppaa olemaan niin, että emme ole välttämättä lainkaan yrittäneet harjoittaa tointa, josta itseämme parhaillaan herjaamme. Olipa kyseessä sitten vihertäjien kesytys, ompelukoneen käyttö tai neuleohjeeseen tarttuminen. Vain kokeilemalla oppii ja harjoitus tekee mestarin. Ja sehän on tunnettu tosiasia, että mestarit harjoittelevat aina.

9 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Sopivastihan siellä vihertää :)

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Voi hitsi, oot aiheuttanu mulle jonkun himon saviruukkuihin. Täytyy vissiin lähteä kirppareille metsästämään..

http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

Koo kirjoitti...

Ihanaa kevättä ihanan blogin kirjoittajalle.
Jaoin sinulle tunnustuksen blogissani:
http://kotonaonkivempi.blogspot.fi/2013/05/i-love-your-blog.html

Unknown kirjoitti...

Voi Rilla, taas oon kuollannu samoje ruukkujen perään mitä teika on laantageenistä kantanu kotiin. Voihan jehna, voip ollakki et meiltä löytyy kans samanmoinen sen verta makialle noissa kuvissa näyttää ;)

Grace A. kirjoitti...

Thank you for the nice Post.

LG Grace www.zeit-fuer-dich.blogspot.de

A-R kirjoitti...

Kauniita kuvia. Ja toi viherrys on kyl aika vähälllä meidänkin talossa. Joka kesä olen tomaatit ja yrtit kasvattanut taimesta,nyt en ole tenyt vielä elettäkään niiden eteen. Kylmyys,laitetan sen piikkiin. :) En minäkään olisi pari vuotta sitten uskonut et saan tomaatit kasvamaan,niin sitä vaan oppii kaikkea kun haluaa.

Rillirousku kirjoitti...

Tiinakaisa: Vihertää ne, vielä. Suurin osa on syöty jo. :)

Sonja: Savi on nättiä! Nuo ruukut on Plantagenista. :)

K: Kiitos tunnustuksesta, kävin kattomassa! :)

Anniina: Kyllä mää eka mietin, että onko vähän liian rouhevia mutta sitten päätin, että ei liian rouhevaa voi periaatteessa olla. ;) On sorjia, meehän ostaan! :)

Grace A: Thank you! :)

A-R: Oijoi, kyllä mua vielä sen verran pelottaa, että ehkä ens kevääseen pitää odottaa, että ihan alusta asti uskallaan alkaa yrittään. :) Siitä haaveillessa ostetaan kaupan tätien kasvattamaa. ;)

Tiina kirjoitti...

Mulla on niin keskellä kämmentä se viherpeukalo :D Mutta sinnikkäästi yritän. Nyt tuossa on herneenversoja tulossa lasissa. Yks lasi on homeessa.

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Täällä on aikalailla sama juttu, ei ne kauheen kauan elä! Mutta sinänsä lohdullista, että joka vihertäjästä oppii jotain uutta, eli joskus vielä kaikki menee putkeen. ;)