5/05/2013

Jänöjä.
Siinä on pupu eestä, pupu takaa, pupu istuu, pupu makaa. Kaksi karvaista uutta perheenjäsentä.

Tässä talossa asuu eräs viisivuotias, jonka sydän lämpenee kovasti eläimiä kohtaan. Kerran sadesäällä talsimme kohti leikkipuistoa, kun tuo mainittu kaveri huomasi tiellä erityisen suuren kastemadon. Se olisi tietysti pitänyt saada mukaan ja maamonsa lupasikin ottaa sen talteen, sitten kun talsittaisiin takaisin kotia kohti. Kotomatkalla kohtasimme kuitenkin järkyttävän näyn, kun tuo pikkanen matonen oli jäänyt auton alle ja makasi tiellä henkitoreissaan. Aivan siinä meinasi maamollakin tirahtaa tippa silmäkulmaan silkasta myötätunnosta.

Tänään aamulenkillä kuulin toverin hankkineen perheeseensä pari pupujussia ja ylistyksen siitä, että voiko parempaa olla, kuin istua kaninhäkissä jänö kämmenillä ja silittää sen pehmeää turkkia? Myyntipuhe osui ja upposi ja niin lähti meikämarttakin kaninhakumatkalle jälkikasvunsa kanssa. Vasta pupunhäkeillä huokailijoille selvisi, että kumpikin saisi valita itselleen oman pitkäkorvan. Aivan siinä meinasi maamollakin tirahtaa tippa silmäkulmaan silkasta ilakoinnin seuraamisesta.

Ohan ne sympaattisia, niin talttahampaat kuin hoitajansakin.

29 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

Oi, ovatpa kyllä söpöläisiä. Uskallankohan näyttää omilleni näitä kuvia ollenkaan... ;)

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Eiksookki herttasia! Uskallat, ku sanot, että mennäänkö silittään noita ja ne sanoo että joo, ja sitten tuutte. :)

Marru kirjoitti...

Oi, kuinka söpöjä!!

Täällä odotellaan just kuumeisesti pupuvauvojen syntymistä, kun meidän ukkopupu kävi morsiamen luona kylässä. Jos kaikki menee sitten hyvin, niin kyllä houkuttelisi toinen pupunen ottaa.

Janne kirjoitti...

Awww, so cute!!

hanka kirjoitti...

Nää on kyllä söpöjä:).Meillä vaan häkissä pari hirvikoiraa ja sisällä yksi mäykkis niin sais puput aika nopeaa äkkilähdön jos noita hommaisi.mäykkis kun käy isännän kanssa pupumetällä;).ei ehkä erottaisi kesykania ja mehtäjänistä kun jahtivietti on niin voimakas.yhden kesän oli lainalampaita niin ne oli kivoja.kesäksi otettiin hoitoon ja syksyllä takas maatilalle.

Jenni kirjoitti...

Voihan suloisuudet!
Meilläkin asustaa kaksi pupua. :)

Laurana kirjoitti...

Oi ei, en kestä miten söpöjä <3 Rakastan meidän kissoja, mutta se huono puoli niissä on ettei oikein uskalla tuoda kotiin tällaisia pikkuotuksia, saattaisi käydä hullusti :/ Tai no ehkä toisaalta on ihan hyväkin, etten pysty haalimaan taloa täyteen pupusia, gerbiilejä sun muita söpöläisiä ;)

Susanna kirjoitti...

siis tosi söpiksiä!

Enni kirjoitti...

Apua miten suloisia! Aahh!!! <3

Me voitas tulla tässä jonakin päivänä noita teille silittelee..:)

Henni kirjoitti...

<3 Oivoivoi, IHANAT. Vaikea tuollaisia söpöläisiä on vastustaa. Mutta voi VAU, nyt katsoin ikkunasta ulos ja aivan on kyllä mahtavan näköinen taivas tuossa palokkajärven yllä.

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Eiikä! Ihania. Vanhalla hamsteriemolla sydän pyörähti.

Karzi kirjoitti...

Hellyttäviä :)
...mut ootteko selvittäny niitten sukupuolet? ootte muuten pulassa kohta ;D

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Voi söpöliinit! <3______<3

http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

Sanna kirjoitti...

Siis miten voi luontokappaleet ollakin noin söpösiä? Meillä ei ole vaara että lapset näkee kuvat, vaan se että minä näin ne jo :-D Miekin haluuuun!

Merja kirjoitti...

Voihan puput! Justiinsa eilen kävimme yhdessä lemmikkikaupassa, ja meidän kolme olivat liimattuina pupuhäkin eteen. Tosin minä en kyllä suostunut niitä kotiin tuomaan, meillä on tuo koira ja se on tässä perheessä ihan tarpeeksi noiden kolmen muun 'lemmikin' lisäksi.

suppis kirjoitti...

Oijoi! Niin ihanan suloisia <3 tuo ensimmäinen kuva sulatti sydämeni! :)

Mervi kirjoitti...

Oi miten suloinen pupukuva tuo eka varsinkin!

Birgit | taulu ja tapetti kirjoitti...

Ihanaa!

K kirjoitti...

ompa suloisia :)

BH kirjoitti...

VOI EI! Nyt iski pupukuume! Mitä söpöläisiä <3

Rouva P kirjoitti...

Vooooooii <3

Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Voih mitä suloisuuksia! Mä pahaa pelkään, että kun tuo meidän nuorempi neiti kasvaa sen verran, että osaa itse pyytää karvapalleroita niin siinä käy niin, että äiti ja isä ei osaa kieltää. Molemmat ollaan niin kovin eläinrakkaita ja hei voiko tuollaisia karvapalleroita vastustaa....?! :D

JULIA. kirjoitti...

Rakastan pupuja ja niitä minulla onkin ollut jos jokunen näiden elinvuosieni aikana.. Viimoisin oli kyllä todellakin viimeinen kani meidän taloudessa :D Sai Onni herra vapaana asustaa silloin kun oltiin kotosalla..No ei ehkä olisi pitänyt antaa näin suuria vapauksia pupu herralle. Laskua tuli yhteensä noin 1000e kaikista tuhoutuneista kiukaan johdoista, latureista ja oikosuluista joita toverimme ehti aiheuttaa.. Pitäkää siis tovereitanne silmällä ovat melko sukkelia ;)

MIIA METSO BLOG kirjoitti...

Voi ei, niin lutusia! Mahtoipa olla yllätys ihanimmasta päästä!! :)

Rillirousku kirjoitti...

Puput kiittää ja talttahampaitaan heiluttaa kaikille kehuista! :D Ei ole tietoa sukupuolista, joten jos ne on tyttö ja poika niin "ne saattaa rakastua toisiinsa", kuten 5v kauniisti asian ilmaisi. :) Katotaan kuin käy.

JL kirjoitti...

Kannattaa selvittää kanien sukupuolet mahdollisimman pian, sillä pahimmassa tapauksessa kanit ovat eri sukupuolta. Silloin poikasten tulo on varmaa. Ettehän pidä kaneja yhdessä ennenkuin sukupuolet on selvitetty?

Rillirousku kirjoitti...

Meena: Tuolla ne samassa torpassa asustelee. Kattoo ny miten käy. :)

Kiki kirjoitti...

ihania ja ihan meinasi täälläkin tirahtaa silmäkulmasta, kun ajattelin lasten iloa.

Rillirousku kirjoitti...

kiki: :)