5/24/2012

Miten naiset saadaan rautakauppaan?

Tämä harrastus on tuonut mukanaan monenmoista mukavaa tämän kotomaamon elämään. Yksi mielenkiintoisimmista on ollut yhteistyö K-raudan neuvonantajana, jossa sain olla mukana kahdeksan muun herttasen blogitätykän kanssa.

Yhdeksän salamyhkäistä emäntää hiiviskeli alkuvuodesta ympäri maamme K-rautoja. Kamerat lauloivat ja muistiinpanoihin kertyi suoraa puhetta, risuja ja ruusuja. K-rauta ja asiakasymmärrystoimisto Kopla Helsinki halusivat selvittää, miten kehittää K-raudan miehistä maailmaa naisten kannalta houkuttelevammaksi sekä pitää ketjun tarjonta jatkossakin kiinnostavana.

Varsin lumisena alkuvuoden päivänä kokoonnuimme yhteiseen tapaamiseen miettimään, miten nainen saataisiin rautakauppaan.
Valitsimme ketjun valikoimasta 10 monipuolista ja muokattavaa tuotetta, joita voi käyttää luovasti ja rohkeasti sisustamisessa. Ehdottomiin suosikkeihini noista 10 tuotteesta lukeutuu loistoidea saunanovenvetimen muuntumisesta ripustimeksi. Uusi tuleva eteinen haikoaa näitä palluroita seinälleen varsin ankarasti!

Kampanja on käynnissä K-raudoissa ja sisustuslehdissä ympäri maan touko- ja kesäkuun ajan. Kampanjan myymälämateriaalien ja printtimateriaaleissa näkyvien mainosten takana ovat Musta tuntuun Jonna, Kettukarkin Maire ja Kahden suoran Laura.

Projektissa mukana olleet sisustus- ja lifestyleblogit:
Bambula
Kahden suora
Time of the Aquarius
Musta tuntuu
Kettukarkki
Valkoinen Harmaja
Vihreä talo
2h + k
Kotipalapeli

Kuvat: Jonna Hietala

3 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Hei täähän on huippu juttu. Rautakauppoihin kun ihmisillä liittyy aika paljon monenmoisia kokemuksia. Tulee mieleen se "hupi"uutinen, että asiakas sai rautakaupassa palvelua, hän toipuu saamastaan huomiosta....:) Minun kohdalleni on sattunut onneksi hyvää palvelua ja rautakaupat koen aarreaittoina myös juurikin tuon teeman takia: miten tätä voi käyttää, muunnella jne. Viimeksi tänä keväänä sain koulu - ja päiväkotiprojektiin ilmaiseksi kuormauslavojen päälle pantavia kovalevyjä. Niistä tuli kuvataidepajan akryylitöiden taustoja :) Mahtavaa, kun olet tällaisessa mukana!

hanka kirjoitti...

Joskus aiemmin ei varmaan ole edes huomioitu naisia asiakkaina rautakaupoissa.nykyään naiset tekee ihan samalla tavalla remppaa ja asioi rautakaupoissa.itse olen saanut hyvää palvelua yleensä.

Memma kirjoitti...

pssst! Kiitti pikkupaketista, nyt pysyy laukku järjestyksessä!:))