5/13/2012

Kenkä.
Sanana hauska. Jalassa tarpeellinen. Tavarana houkuttava.
Joskus on onnekas olo, kun tämän harrastuksen myötä voi saada itselleen jotain hartaasti himoamaansa ja oikeasti kolahtavaa. Kun eco bohemian tätin yhteistyökysely sähköpostiini napsahti, niin mietin tarjousta noin sekunnin. Että kyllä, tahon kengät!

Valitsin Swedish Hasbeensin kevään valikoimasta kesäksi sandaalit,  jotka sopivat moneen tilanteeseen ja tilaisuuteen niin mallinsa kuin värinsä puolesta. Tänä keväänä on runsaasti ylitetty puukenkää, eikä suotta! Jalassa se on tukeva ja pätevä, aivan kuin sitä ei olisikaan. Ei niillä välttämättä juoksulenkille kannata lähteä mutta muuten ihan mihin vain, sillä nämä klopottimet istuvat tällaisen lättäjalankin jalkaan kuin itsekseen. Eikä korko huimaa tennarikävelijää, ovat meinaan kertakaikkisen jämäkät ja helposti kävelytettävät popot.

Eco bohemia pyrkii tarjoamaan laadukasta ja ajatonta, eettistä ja ekologista naisten ja lasten muotia kuluttajalle.


MAKING LIFE BETTER WITH INSIGHT AND INSPIRATION
eco bohemia strives to offer high quality, timeless, ethical and ecological fashion and childrens products to the eco-conscious consumer. We believe that well designed, beautiful products stand the test of time. We only sell products we truly believe in, which we have tried and tested and buy for ourselves and our own children.
All in all our mission is to promote a lifestyle choice that supports the planet and its people.

Käykäähän tutustumassa! Go and check it out!

9 kommenttia:

Viena kirjoitti...

Komiat on. Kyllä ne puukenkäsandaalit ovat tämän kesän kengät!

Greta kirjoitti...

Epistä! Määki haluan olla bloggari ja saada tollatteet. Mää vielä lihotan lompsaa niitä varten.

Rillirousku kirjoitti...

wikke: Niin tuntuu olevan, eikä syyttä!

Greta: Onhan se aika epistä, oikeesti. Ei muuta ku sivua pystyyn niin tiiä vaikka tärppäis! :)

MiaMatleena kirjoitti...

Ihanat kengät! Olen jo pari vuotta kuolannut itselleni tuollaisia popoja. Valitettavasti olen sen verran pitkä, etten halua yhtään korkoa kenkiin...Mutta ihanat ovat! :)

TanjaRiitta kirjoitti...

Mä niiiin haluun hasbeensit <3 osaatko sanoo , vastaako noi ihan normikokoja ? vai tarviiko ottaa isommat tai pienemmät mitä normisti käyttää :)

-tanja-

hanka kirjoitti...

tosi kivat kengät.ja mukava että toisten elämää kuvilla ja kirjoituksillaan rikastuttava bloggaaja saa joskus itsekin jotain.lapsuudessa puukkarit oli in:)olis kiva kokeilla niillä kopsuttelua jälleen.

Rillirousku kirjoitti...

MiaMatleena: Tuolla merkillähän on kenkiä myös korottomina, vinkki. ;)

TanjaRiitta: Mun mielestä vastaa kokoaan. Mulla on tennarit kokoa 37 mutta koska jalkapöytä on melkonen lätty, niin otin varulta koon 38. Oli just passelit ja vähän jää päähän tilaa. Että jos on kaponen jalka, niin sanosin, että vastaa yleisesti kokoaan ainakin tämä malli. :)

hanka: Kiitos, tuli hyvä mieli sun viestistä. Kun poden huonoa omaatuntoa välillä siitä mitä saan. Ehkä pitää vaan iloita niistä, eikä pyydellä anteeksi. Mukavaa kesää sinne teille!

Anni kirjoitti...

Todellakin oot klopsusi ansainnut! Kiva, että saat vähän "palkkaakin" tästä hienosta blogista. Me lukijathan tässä ollaan niitä, jotka ilmaiseksi saa paljon!

Rillirousku kirjoitti...

Anni: Kiitos! :)