4/29/2011

Tänään pistettiin pikkusisko päiväunille tarkoituksena sillä aikaa pohjamaalata keittiön loput seinät, jotta iltapäivällä päästäisiin vetelemään oikea maali pintaan. Maalipurkkiin kurkkaaminen tuotti kuitenkin ankaran pettymyksen - pohjalla oli valkeaa litkua säälittävät pari senttiä. No, onpahan hyvä tekosyy laiskotella häitä viettäen.

Aamulla hilppasimme keittiöön perin jännittyneinä. Illalla liipattiin yhteen seinään betoni pintaan, eikä ollut ihan varmaa miltä pinta tulisi kuivuttuaan näyttämään. Hyvä tuli.

Mikroruoka punkee jo korvista pihalle. Tänään testasimme makaronia ja tomaattikastiketta mikroversiona. Hieman loivennetusti voisin todeta, että on sitä joskus parempaakin pöperöä tullut väännettyä.

Jospa huomenna pääsisimme asentamaan keittiön kalusteita paikoilleen. Hiljaa hyvä tulee.

2 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

tsemppiä keittiöremonttiin! Meillä on jo onneksi loppusuoralla, mutta eräs kriittinen juttu, hana, puuttuu. Tiskaaminen vessassa alkaa vähitellen sieppaamaan.

Mikroruokia en halua myöskään nähdä vähään aikaan, enkä mitään muutakaan pikaruokaa :D Mutta kyllä se vaan sitten palkitsee, kun on valmis!

Rillirousku kirjoitti...

Wikke: Kateellinen täällä vinkuu mutta koitan olla ilonen teiän puolesta. :D Perässä tullaan! Koittakaahan hommata se hana ja kiitos muistutuksesta, se tosiaan kannattas jo pistää ostoslistalle. :)