4/12/2011

Joitain viikkoja sitten törmäsin lehdessä mainokseen, joka mainosti tätä putiikkia. Sivulle klikkailu kannatti, sillä sieltä löytyikin kaikkea nastaa.

Värikäs juliste tahtoi valkoisen keittiön kaveriksi ja pian se kolahtikin postilaatikkoon. Aika näyttää killuuko tuo väriläiskä lopulta keittiön vai työhuoneen seinällä.

3 kommenttia:

Haha kirjoitti...

Heipä hei!
Vooi kun on niin paljon ollu koulujuttuja ettei ei kerkeä muuta ajatellakkaan...Ei kerkeä tännekkään melkein kurkkaamaan,mutt en oo jääny pois lukemasta tätä blogia! Aika vaan ei meinaa riittää joka jutskaan,mut kyllä mä vielä tästä tuun...Terveisiä koko porukalle ja erityisesti Pampulalle <3

Päivi kirjoitti...

Mhhtiska kattoo ideointeja ja tekemisen iloa (ja riesaa) :)
onko vaikea pitää "punaista" lankaa rempassa, vai mustako se lanka on?
kun kuitenkin vissii teillä iso talo.
meillä ei tule mitää sisustussuunnittelijaa, mutta välil mietin että pitäiskö olla se lanka.

Rillirousku kirjoitti...

Heidi: Kuulinkin, että sulla on koulu loppusuoralla! Tsemppiä, oot ahkera! :) Kerron terveisiä!

Päivi: Punainen tai musta lanka, tai vaikka molemmat, pysyy käsissä tai sitten ei. Aika näyttää. Tykätään kuitenkin melko ajattomasta, tämän mustan seinän ja lastenhuoneen keltaisen seinän lisäksi oikeastaan kaikki muut seinät tulee olemaan valkoisia.
Remontoidessa on aikaa miettiä ja puntaroida, se on hyvä. Ei tarvitse päättää kaikkia kerralla.

Mutta sinällään on mielestäni aivan sama, vaikka se niin kutsuttu lanka vaihtaisikin väriä jossain välissä. Tärkeintä on, että tuntuu kodilta. :)