9/16/2014

Vaatejuttuja.
Roikkuu tangolla. Paksusta materiaalista tehdyt ja muuten vain harvemmin käytössä olevat vaatekappaleet roikkuvat sulassa sovussa makuuhuoneen väliseinän takana. Ohuet lirppanamatskuiset kamppeet on sullottu läjiin kodinhoitohuoneen koreihin, mutta nämä paksummat kaverit saavat kunnian roikkua hieman helpommin löydettävissä. Siitäpä onkin helppo vauhdissa nykästä niskaan syksyistä ryijyä. Viime yönä mittari pysytteli vielä just ja just plussan puolella. 

Joitain viikkoja sitten pyörähdettiin Hanna-Riikan kanssa ohikulkumatkalla pikanen keikka Tampereen Designtorilla, jossa iski pakottava tarve hankkia omaksi Vimman ihanaa kangasta. Pitkällä kangaspätkällä harjoiteltiin saumurin käyttöä ekaa kertaa ikinä, kun toveri armollisesti uskaltautui lainaamaan konettaan marjatan käsittelyyn. 

Tuosta älyttömän herttasesta kankaasta sai tytär itselleen kahdet uudet legginssit ja muutama pipokin erilaisin tupsuin siitä syntyi. Persikkainen tupsu leikeltiin mustikkaan sotkeutuneesta vanhasta t-paidasta ja täytettiin lurahtaneen koristetyynyn vanulla. Toheloiva tyttölapsi tosin kompuroi reiän housun polveen ensimmäisellä käyttökerralla, mutta se on elämää. Ja onneksi on samanmoiset varapökät kaapissa odottamassa!

8 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Nättiä, nättiä ja ihanat nuo ompelemasi vaatteet! Täydelliset, sanon minä!

Mimosankotona kirjoitti...

Ihana tuo persikanvärinen meikkipussi. Mistä olet hankkinut vai oletko tehnyt itse?

Rillirousku kirjoitti...

Maru: Tuo kangas on kyllä vaan niin nättiä <3 Lisäksi laatu todellakin iso + !

Mimosankotona: Se on kyllä hauska kohokuvioineen, muistaakseni H&M:ltä ostettu joskus. :)

Sanna kirjoitti...

Oi että, kuinka somaa kangasta! Iskikö saumurikuume? Täällä sellainen on jo tovin vaivannut..

Unknown kirjoitti...

Toi saumurilla ompelu on sellainen taiteenlaji, jota en ole kovinkaan paljon treenaillut. Joskus männävuosina ompelin kestovaippoja, mutta tuo vaatepuoli on vielä ihan harjoittelematta. Tuolla varastossa se saumuri pölyyntyy ja odottelee parempia päiviään.

gullamaari kirjoitti...

Kerrassaan ovelaa tuo leggarikangas!

Rillirousku kirjoitti...

Sanna: Oikein arvattu - iski ja kovaa! :)

Jonna: Nyt kaivat äkkiä sen saumurin esiin, jos kerta semmonen löytyy! Kyllä ajattelin omani jostain kirpparilta löytää. :)

gullamaari: Eikö vaan oo!

Tia kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä! <3 Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html