8/19/2014

Oiva.
Hermanni, Leopardi ja Sintra. Ensimmäinen muutti meille eilen ja loput kolme tänään. Eilen muuttanut matkasi taloon pahvilaatikossa ja tänään saapuneet pitkulaisessa muovipussissa. Kaikkia neljää yhdistää kuitenkin kaksi asiaa; mustavalkoisuus ja pehmeys.

Eilen oli oivallinen päivä hakea Oiva kotiin. Oiva syntyi Oivanpäivänä kesän alkupuolella ja koko kesä on odoteltu ja välillä käyty katselemassa, kuinka pikkumirri kasvaa ihan silmissä. Remontti alkaa olemaan ihan virallisesti voitettu, joten lemmikin ei tarvitse enää säikkyä poran jyrinää tai kärsiä viiksikarvoja valloittavasta remonttipölystä. Oiva tuli ja hurmasi jälkikasvun! Tällä hetkellä se vetelee hirsiä sohvalla kilpaa talon isännän kanssa, joten saattaa olla, että joku vähän vanhempikin on kääritty tassun ympärille. Meinaan, kun niin herttasesti rinnan päällä hyrrää sikeitä tuo pieni toveri.

Tänä päivänä saapuneet ovat keittiön Leopardi-matto*, olohuoneen Sintra-tyynynpäälliset* sekä makuuhuoneen Hermanni-matto*. Kaikki kolme ovat kotoisin Vallilasta ja kylläpä vaan tuovat mukavasti pehmeyttä tähän melko matottomaan ja varsin valkoiseen taloon!

Tänään on pikkukissaa juoksutettu uuden kaverin innolla siihen malliin, että päiväunet tulevat takuulla tarpeeseen. Enpä muuten muista kummankaan lapsen koskaan pompanneen sängystä niin nopeasti, kuin tänä aamuna!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

10 kommenttia:

heidi. kirjoitti...

Hellanlettas ku hellunen otus siellä! Gää!

piipadoo kirjoitti...

Ooh, kissa! Minä tykkään! Muuta en pysty nyt ajattelemaankaan. Pentukuumetta.

-Paula

Tinttu kirjoitti...

Oi, onnea uudesta perheenjäsenestä! Oiva on valtavan söötti, kyllä nuo karvakaverit kietovat tassunsa ympärille kaikki perheenjäsenet - niin raavaista miehistä pikkulapsiin asti :)
Ja mustavalkoiset Vallilan tekstiilit: tahtoo kanssa! Etenkin tyynynpäälliset sai kyllä kuolan irtoamaan :)

Suvi kirjoitti...

Hermanni näyttää kivalta! Infoile, miten hyvin karvat saa imuroitua. :D

Sanna kirjoitti...

Voi apua miten suloinen pieni Oiva! Onnea perheenlisäyksestä :-)

Liina / Villa Ilona kirjoitti...

Ihana, ihana Oiva! Pikkukissat on kyllä ihan syötävän suloisia. Vanhemmillanikin on kesällä saatu pieni pallero, Into. Harmittaa oikein kun sitä niin harmillisen harvoin pääsee rapsuttelemaan ja leikittämään. :)

Sarianna kirjoitti...

Vitsit, miten ihania! Kaikki neljä!

Mimosankotona kirjoitti...

Voi kuinka ihana kissavauva! Itse joudun odottelemaan vielä reilun viikon, että saan hakea Mimosa-kissan kotiin. Tuskin maltan odottaa!

Unknown kirjoitti...

Pakko kysyä että MISTÄ on nu ihanat keltaiset lamput/johdot? ;)

Rillirousku kirjoitti...

heidi: No älä!

Paula: Ohan se luttana!

Lyde: Kiitos, oli helppo synnytys, tällä kertaa ;)

Liina: Meehän äkkiä silitteleen, ei oo pikkupallero nimittäin kovin kauaa. :)

Sarianna: :)

Mimosa: Oivalta terkkuja! :)

Hanna Nahkala: Valaisimet on tilattu Finnish Design Shopista, ne on Muuton. :)