8/12/2014

Kuvat: Ellos

Tänään kaivelin mainoksia pursuavasta postilaatikosta mukavan yllätyksen, Elloksen syksyn kuvaston. Ei tainnut tietää tyttö pari vuotta sitten, että tuosta mainitusta läpyskästä tulee niin odotettu! Ja jälleen on todettava, että kannatti odottaa. Jos olisin rikas ja kaikkea tarvisin, niin ei taitaisi olla yhtäkään aukeamaa kuvastossa, johon ei vähintään yhtä ruksia merkittäisi.

Vaikka toisaalta ei tarvitse olla kovinkaan rikas, jos meinaisi saada vaikkapa tämän  komean kynttilänjalan tai tyylikkään herttasen monitoimisäilyttimen. Tämä mattokin on aika ihana!

Myönnän, etten luultavasti tähän elämäntilanteeseen ja remonttikaaokseen aio ostaa enää yhtäkään uutta tavaraa, vaikka olisivat kuinka nättejä. Mutta kukaan ei estä haaveilemasta!

Ps. Elloksen sivuilla näytti olevan myös kilpailu, jossa haastetaan rakentamaan omat suosikit kollaasiksi. Voittajalle tiedossa tuotepaketti syyskotia piristämään!


Postaus sisältää mainoslinkkejä

14 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Joo, on kivoja sisustustuotteita. Ellos on myös mennyt eteenpäin kivasti. Tosin vaakakupin toinen puoli on se, että ovatpa aika vauhdikkaasti kopsanneet House Doctorin, Bloomingvillen ja Affarin tuotteita. "Tänään täällä, huomenna muualla". Osa tuotteista on ihan yks-yhteen samanlaisia.

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Elloksen kotijutut ovat olleet mielestäni vuosi vuodelta houkuttelevampia. Omaan silmään iskevät nyt kaikki vähän "gootimmat" jutut ja niitä löytyi myös Ellokselta. Myös alesta päätyi juttuja mökille edellisellä tilauskierroksella.

Parit syksysuosikit täällä:
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/19/gothic-lolitan-paluu/

Unknown kirjoitti...

..jos mulla ois enemmän tilaa. Tai vähemmän tavaraa. Tai malttaisin luopua jostain, niin sortuisin varmasti shoppailemaan tuosta kuvastosta useamman kivan jutun :)

Anna / Iloni kirjoitti...

Näitä kuvia ku kattelee niin ihan yllätyin että nää on Elloksen kuvastosta! Oho, on kyllä parantunu sitten omien teinivuosien kun muistan äidin kuvastojen selailuja :)

Minttu, Kivempi blogi kirjoitti...

Onpas upeita mattoja. Olisipa Elloksella myös kivijalkakauppoja, että vois mennä livenä katselmaan :)

TanjaK kirjoitti...

Täytyy sanoa, että Ellos on kyllä yllättänyt mutkin ihastuttavilla sisustus tarpeilla. Mä löysin ieltä kamalan pinon pussilakanasettejä, mutta päätin sitten tilata vaan suurimpaan hätään toorkkupeiton, koristetyynyt jne..kunhan tää muuton jälkeinen kaaos tasaantuu, niin tietää mihin päin on menossa :D

Salla kirjoitti...

Kysyn, vaikka ei liitykään aiheeseen.. Joskus kirjoitit musta-valkoisista keittiön pesusienistä. Mistähän hankit niitä? Ei oikein nappaa ne kirkuvan väriset..😏

Rillirousku kirjoitti...

Salla: Hmm, vaikka miten mietin, niin en keksi mitä tarkoitat! Luultavasti on siis joku toinen, joka pesusienistä on kirjoittanut. :)

Salla kirjoitti...

Niin muistelen et se oli täällä sun blogissa. Tiedätkö mitä tarkoitan? Sellasta jolla voi vaik kattilan saada puhtaaksi, se sieniosa oli valkoinen ja karheenpi oli musta. Toki et erikseen niistä mitää juttua kirjoittanut, mutta jonku keittiöjutun tiimoilta mainitsit..

Rillirousku kirjoitti...

Salla: Pakko myöntää, että tiiän mitä tarkoitat mutta en muista omistaneeni mustavalkoisia. Siis en oikeesti muista! :-O Eli varmaan ihan oikeesti joko oon dementian kourissa tai sitten joku toinen on kirjoittanut niistä. :)

Unknown kirjoitti...

Pakko huudella täältä sivusta:) Niitä mustavalkoisia sieniä myi aiemmin Tiimari. Nyt oon viime aikoina nähnyt niitä vain sellaisilla kirppareilla, joilla on myös omaa myyntiä (mm. Seinäjoella ja Vaasassa).

anna kirjoitti...

Mä oon muistaakseni Kodin Ykköseltä ostanu joskus noita mustavalkoisia sieniä mut siit on aikaa!

Rillirousku kirjoitti...

Anna ja Anna: Kiitos avusta <3

Salla kirjoitti...

Kiitos Anna Kotikolmio ja anna! :)