8/11/2014

Leiki väreillä!
Sain SodaStreamilta haasteen, jossa kehotetaan leikkimään väreillä. Omaksi haastevärikseni oli puolestani valikoitu keltainen ja aluksi meinasi aivan epäilys nousta pintaan, että mahtaako meiltä enää keltaista löytyä. Katsokaas, kun omasta mielestäni melko tehokkaasti olen keltaista vältellyt ainakin viimeisen vuoden ja luulin jo aivan päässeeni yli tuon pirtsakan värin ylivallasta. Kuva yllä kertoo totuuden!

Loppujen lopuksi keltaista löytyi talosta siinä määrin, että päätin pitäytyä pelkästään keittiön keltaisissa, sillä yleensä SodaStream-laitetta käytetään köökin puolella. Olipa hauskaa puuhaa muuten! Harvoin tulee järjesteltyä erilaisia keltaisen sävyjä ja muotoja niin hartaasti, kuin eräänä heinäkuisena aamuna.

SodaStream-laite on ollut koko kesän ahkerassa käytössä. Sillä on tehty kivennäisvedet mukaan rannalle, limpparit synttäreille ja muuten vain nahisteltu kuka saa painaa hapot pulloon. Yksi miinuspuoli tosin on löytynyt: 7-vuotias ei ole koko kesänä saanut taskurahaa panttipulloista, kun kaupasta kotiin ei ole kannettu pullon pulloa!

PLAY - Leiki väreillä! 

SodaStream kutsuu sinut ottamaan 11.8-14.9 kuvan kotisi suosikkiväristä. Kokoa samanvärisiä esineitä ja niihin sopivia elementtejä yhteen ja sommittele niistä hauska asetelma!

Lataa kuva väriasetelmastasi  SodaStreamin Facebook-sivuille, jossa kansalaiset voivat äänestää suosikkikuvaansa. Kuvassa ei tarvitse olla SodaStream-laitetta, vaan sellaisen voi haasteeseen vastaamalla voittaa! 10 eniten ääniä saanutta voittaa SodaStreamin PLAY-laitteen oheistarpeineen. Lisäksi suosituin kuva voittaa 500 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin. Facebook-sivuilla pääsee myös kyylimään meikämarjatan sekä viiden muun bloggaajan väriasetelmia.


Postaus tuotettu yhteistyössä SodaStreamin kanssa


5 kommenttia:

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Aivan mahtava kollaasi. Kuvaa katsellessa menee pitkään, ja jokainen pieni yksityiskohta hymyilyttää. Keltainen on hyvin vieras väri, mutta tässä se on parhaimmillaan. :)

Rillirousku kirjoitti...

Vilja: Totaalisesti kyllä yllätyin, miten paljon keltaista meillä vielä onkaan! Eipä tuo, pirtsakka värihän se on. :) Kiitos viestistä!

Sanna kirjoitti...

Tosi hieno! Tämä vois olla melkein minunkin kollaasi, niin paljon samoja keltaisia löytyy meiltäkin :-D

Rillirousku kirjoitti...

Lyde: Kiitos. :)

Peeta kirjoitti...

Onpa hauska kuva! Ei varmaan toimis harmaalla ihan yhtä hyvin..... Se kun on mun lempiväri :---DDD