1/06/2014

Lastenhuoneen remonttia, osa 2/4.
Kolmevuotiaan huoneeseen vuoret tuli ensin ja sen jälkeen isoveli kerjäsi omaan huoneeseensa samanmoiset. Oikeasti marjatalla teki mieli maalata tyttären huoneeseen vaaleanpunaiset vuoret, mutta koska jämämaaleista löytyi eteisestä ylijäänyttä mustaa, niin nyt on mustat. Aika hauska oikeastaan, ihan kuin lattia jatkuisi hyvän matkaa seinälle asti ja loppuisi vuoriksi.

Tytär sai joitain vuosia sitten lahjaksi Brion hellan, mutta ei jostain syystä koskaan oikein intoutunut sillä kunnolla leikkimään. Tänä jouluna joulupukki toi hellan viereen tiskipisteen kaappeineen ja jopa alkoi leikki maistumaan! Keittiöllä on nyt leikitty enemmän kuin koskaan aiemmin, yksin tai kaverin kanssa. Nyt sai keittiökin arvoisensa nurkkauksen lastenhuoneesta.

Seinään ruuvattiin erinäisiä kaapista löytyneitä koukkuja sekä korkkinen pannunalunen, jossa nuppeina isot nastat. Seinälle löytyi aiemmin ompelukoneen vieressä töröttänyt hylly, johon onkin ollut mukava järjestellä erilaisia ruoka-aineita omiin lokeroihinsa. Tiskiainepulloksi käy tyhjäksi käytetty pyykkiputeli ja muiksi tiskivärkeiksi tarpeistoa maamon keittiöstä. Samaisen marjatan kangasvarasto tyhjeni myös mukavasti, kun kangasta suikaloitiin matonkuteeksi oikein reilut läjät ja suikerot neulottiin pirtsakaksi hapsumatoksi isoilla puikoilla.

Kyllä nyt kelpaa kokata.

15 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Mahtavat vuoret! Tosi upea huone. :)

Villis kirjoitti...

Jess, miten mahtavat lastenhuoneet Olet todella taitava ja mikä ihmeen inspiskausi sinulla onkaan ollut menossa jo pitkään:D Tästä on selvästi tulossa hyvä vuosi, onnea siis vuodelle 2014!!!

JohannaL kirjoitti...

Aivan ihanat lastenhuoneet!

Marjut / Vanha matkalaukku kirjoitti...

Voi että, todella hieno huone!

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

No jopas, mä olen kaavaillut mustia vuoria myös tulevaan muksujen huoneeseen tapetin kaveriksi. Sä ehdit ensin! Hieno tuli, Vau! 😊

R // omasohva kirjoitti...

Upea lastenhuone! Kyllä tuolla kelpaa kotia leikkiä (:

Unknown kirjoitti...

Kyllä musta vaan sopii lastenhuoneeseenkin. Tykkään kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Komian näköistä :) onko tuo lattia muovimattoa? Hyvän näköinen seinän kanssa!

Karo kirjoitti...

ihanat vuoret ! tekis mieli heti ottaa maalipurkki ja sutia olkkariin,voi olla kyllä että vuokraisäntää ei ehkä niinkään miellyttäis..

Arna kirjoitti...

Todella hienot lastenhuoneet, tuosta brion hellasta tulee niin nostalginen fiilis. Itsellä alkaa kohta puoliin myös lastenhuoneen sisustaminen, suunnitelmat valmiina toteutus vaan puuttuu :)

onshore kirjoitti...

Hienot vuoret, hieno keittiö, ihan paras matto!

Oliko kuinka pölyistä hommaa neuloa tuo matto? Mulla olis vanhaa nuhruista lakanaa suikaloitavana pinokaupalla, mutta olen venaillut kesää että saisin suikaloinnin hoidettua ulkona.

Anonyymi kirjoitti...

varmasti leikki nyt maistuu!ja mikä parasta niin nuo brion hellat on tosi kestäviä!

tiinuliinu kirjoitti...

Kivat seinät ja koko kokkauspiste. Kyllä siinä kelpaa leikkiä.
Meillä on vastaava uuni, mutta innostus on tainnut hiipua, joten myyntiin menee...

terv.Tiina blogistaan bridgehill.fi

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos viesteistä! Vastaan vielä tänään tarkemmin, nyt vaan pikainen kiitos. :)

Rillirousku kirjoitti...

Onshore: Tuon maton neulominen ei ollut ollenkaan pölyistä. Tai sitten en ehtinyt huomata, kun on niin pieni matto. :D

Niina: Lattia on muovimattoa, hyvä on ollut. :)