1/19/2014

Maalikuningatar.
Ensin meinasin laittaa aloituslauseeksi, että Jag älskar Zlatan, mutta en kehdannut. Laitoin sitten vähemmän nolosti, että Maalikuningatar, tarkoittaen sillä itseäni.

Taas meinaan saatiin yksi spray-purkki tyhjäksi, kun vihreä teline muuttui parissa suhauksessa valkoiseksi. Väri mietitytti jo silloin, kun telinettä pari vuotta sitten ostattelin, mutta jostain kumman syystä vaiensin sydämen äänen ja uskoin järkeä. Teline on ollut vaikean värinsä vuoksi hyvin vähällä käytöllä, kunnes vihdoin pari päivää sitten sai uuden asun pintaansa ja pääsi heti samantien käyttöön.

Tavallaan se ei tuossa tarkoituksessa ole edes teline, vaan pikemminkin kehys. Alkuperäisessä tarkoituksessaanhan se pitelee paperipussia aloillaan, jotta sinne voi helposti sujauttaa erinäisiä asioita, kuten vaikkapa kierrätyspaperia. Nyt se on kuitenkin kehyksenä muuten orvon näköisenä nurkassa nököttävälle lehti- ja kirjakasalle.

Ei enää niin salainen-ihastukseni Zlatan ja vähintään tuon mainitun ukkelin veroisesti särmikäs sarvi majaavat vielä toistaiseksi samassa nurkassa. Armaalta toverilta ostettu sarvi pääsee oikeaankin hyötykäyttöön alakerran remontin edetessä loppuun asti. Siihen asti sarvi piikitelköön maalikuninkaan kanssa toisiaan yhteisessä nurkassa. Jännittää ihan, että jääkö jalkapalloileva piikittelyn mestari kerrankin toiseksi toisen terävän edessä?

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Meillä tuo häkkyrä on edelleen ihan alkuperäisessä käyttötarkoituksessaa,n lehtikeräyspussin pitelijänä, ja on siinä toiminut hyvin :-) Mutta hauska nähdä että sille voi keksiä muitakin käyttötarkoituksia!

Maru kirjoitti...

:D Voi miten hauska postaus erinomaisella otsikolla!

Hienolta näyttää tuo valkoinen teline.. Tai siis kehys. :)

JohannaL kirjoitti...

Ihanan näköistä, ja tuo ilmoitustaulukin näyttää tosi hyvälle :)

piipadoo kirjoitti...

No oisit kehannu vaan! Ei se pallon potkiminen vaan se että näyttää hyvältä sitä tehdessä vai miten se nyt oli! ;D
Lainaatko iltalukemiseksi? ;)

-piia