1/20/2014

Kirjasuosikit, osa 2/5.

Kirja yllä on OK - Omin käsin, Riikka Kantinkosken ja Susanna Vennon mitä mainioin opus, josta jo aiemminkin täällä intoilin. Olihan se odotettavissa, että kun kaksi noin taitavaa ja luovaa somelaista muijaa pistää päänsä yhteen, niin ei voi tulla kuin hyvää. Ja tuli! Tuli kirja, joka inspiroi kerta toisensa jälkeen.

Tykkään siitä, että kirjan ohjeet ovat kaikki joko helppoja tai todella helppoja. Pikkasenko aivojansa vaivaa, niin varmana osaa tehdä kirjan tuotoksista minkä tahansa! Ohjeet ovat selkeät, erityiskiitos tarvikekuvista, joista helposti hahmottaa minkätyyppistä ainesta kyseisen tuotteen tekemiseen tarvitaan.

Kuvat ovat kauniit ja selkeät, kirjan ulkoasu kerrassaan verkkokalvoja miellyttävä. Enkä tässä nyt kehu ihan vaan lämpimikseni, vaan sen verran monta asiaa on kirjan ohjeella värkätty valmiiksi, että kehun koska haluan! Tässä talossa majaa kirjan ohjeilla tehtyinä mm. ihan lemppari kaulakoru, pannunalusia sekä oikeassa- että leikkikeittiössä ja ristinolla-peli

"OK - Omin käsin yhdistää kekseliäät tee-se-itse-projektit ja modernit sisustusideat yksiin kansiin. Suosikkiblogistit osoittavat, että käsillä tekemisessä on tyyliä ja itse tehtyä kelpaa esitellä. Projektit syntyvät vanerista, puusta, betonista, kankaasta ja paperista. Aloittelevakin askartelija toteuttaa monet kirjan ideoista sisustustarvikkeista vaatteisiin, asusteisiin ja säilytysratkaisuihin."

Riikka kirjoittaa Weekdaycarnival-blogia ja Susanna löytyy Varpunen-blogin takaa. Ihan mainioita muijia noin niinkuin oikeassakin elämässä.


Kirjasuosikit sarjan osa 1/5 löytyy täältä.

5 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Tätä kirjaa on kyllä niin monessa paikassa hehkutettu, että pakko tämä on hankkia!

Unknown kirjoitti...

Upea kirja totta tosiaan!! Iloista uutta viikkoa sulle!

Minna kirjoitti...

Heippa muru! Piti vaan sanoa et se pipo on nyt KOVASSA käytössä. Vuorasin myssyn ja pikkumies on nyt tyytyväinen. Sä oot hyvä!!

Jutta / oblik. kirjoitti...

Tuota kirjaa olen jo pitkään meinannut kotiinkin hankkia. Jotenkin se aina unohtuu. Jospa jo nyt ryhdistäytyisi ja hankkisi sen viimein. Kivaa viikkoa sinne :)

Rillirousku kirjoitti...

Marjukka: Suosittelen! :)

Kotilan Riikka: Kiitos samoin! :)

Minna: Jes, hyvä! Nythän on justiinsa sopivat kelitkin sille pipolle. :)

Jutta: Ei muuta kuin tilaukseen, on ehottomasti sen arvoinen! :)