1/28/2014

Kiitos kirpputori.
Entinen kirpparihaukka unohti nuo mainiot aarteenbongauspaikat kuukausiksi, kunnes viime viikolla eräänä päivänä päätti ryhdistäytyä ja suuntasi jälkikasvun kanssa kiertämään puolet kaupungin kirpputoritarjonnasta. Ja kyllä kannatti!

Kumpikin lapsonen sai uudet ja sopivammat luistimet, maamo itse liilat tennarit ja lenkkarit, joissa lukee Karhu. Hintaa kertyi yhteensä sen verran, että sillä summalla ei olisi saanut kaupasta uutena kuin puolet yhdestä luistinparista. Kassajonossa iski kuitenkin vielä silmään kuparinen kantokahvajuttu, joka huusi puoleensa todella voimakkaasti. Hintalapussa luki 6e ja sehän tuntuu kirpputorilla monesti kovinkin kovalta hinnalta, mutta pienen harkinnan jälkeen se lähti kuitenkin mukaan.

Kuparikorin oli tarkoitus päätyä keittiöön öljypulloja, suolasirottimia ja muita pitelemään, mutta sehän osoittautuikin käteväksi kaveriksi ja alkoi ihan itsekseen keräämään sisäänsä eteisen lipaston päältä kaikennäköistä siinä ajelehtivaa roinaa. Näin löysi silmälasit, avaimet, jääkiekot, pompulat ja muu välttämätön pieni tavara uuden säilytyspaikan itselleen. 

Kiitos taas kirpputori, lupaan kannattaa toimintaasi tästä lähtien viime aikoja ahkerammin. Jos joku, niin sinä sen ansaitset!

11 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Hyvät löydöt! Mulla ollut ilmassa samanlaista kirppisähkyä, tavaran suunta tulisi olla enemmänkin kotoa poispäin. Mutta kyllä taas alkaa kutkuttamaan.. ja se oma pöytä pitäis saada varattua, niin saisi balanssiin tämän homman.

Jasmiina K kirjoitti...

Kuparilaatikko on vau!

R // omasohva kirjoitti...

No onpas kiva kantokahvajuttu! Saisikohan sellaisen tuunattua työkalupakista kuparispraymaalin kanssa..

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kuparilaatikko on hieno ja tuo taulu...ja neiti niin suloinen puputossuissaan♥

Jenni kirjoitti...

Voi, mika ihana aarre! Tata blogiasi on ollut niin ilo seurailla ja ihastella, miten jollakulla voikin menna maku niin yksyhteen omani kanssa. Paitsi tietysti saat kaiken nayttamaan tuhatverroin natimmalta, kuin ite osaisin tehda! Kiitos!

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Wau, mikä löytö tuo kuparilaatikko! Viimeksi olin kirpparilla myymässä, joten nyt vois taas käydä välillä ostajan roolissa. Seulan pitää tosin olla tarkka, ettei materiaähky pääse taas yllättämään. Mukavaa viikkoa sinulle!

Noora kirjoitti...

Kiinnitin huomiota heti tuohon tauluun, hieno :) Saako niitä jostain..?

Enni kirjoitti...

Sama vika, nuo ihanaiset kirpputorit on jäänyt kokonaan...yyh!!

Rillirousku kirjoitti...

Tiinakaisa: Juuri tuota ähkyä on ollut ilmassa tavaran suhteen. Lisäksi kukkarosta pelmahtava kärpäsparvi saa monesti unohtamaan haaveet kirpparikierroksesta. ;)

Jasmiina: Eiksookki!

R-omasohva: Kyllä mää sanon, että miksipä ei sais! Testaa. :)

Irmastiina: Joulahjatossut on kyllä olleet hitti. Kiitos! :)

Jenni: Kiitos <3

VillaVaahtokarkki: Se on justiinsa niin! Jokaiselle löydölle pitäisi tietää paikka jo ostohetkellä. :)

Noora: Julisteen ostin Kööpenhaminasta, en valitettavasti osaa sanoa mistä niitä saisi. :/

Enni: Kevättä kohti... ;)

Laura kirjoitti...

Toi juliste on kyllä upea!
Ja pikkutyttönen on kerrassaan lumoavan söpö :-)

Noora kirjoitti...

Juliste on ihana, ja muistelin nähneeni sellaisen jossain muuallakin. Täältähän niitä saa (siis samannäköisiä lahjapaperiarkkeja ainakin) :) http://www.oipaketti.com/product/7th-reversible-lahjapaperi