12/06/2013

Joulukalenteri, luukku 6Ihminen omistaa kaikenlaista roikotettavaa asiaa, jolle on hyvä olla säilytyspaikka. Tämän telineen piti oleman pannulappujen roikottaja, mutta ikäänkuin lennosta sen tehtävä muuttuikin korutelineeksi. Se voisi myös olla oikein kätevä avainteline, varsinkin kun ruuvaisi koukkuja talon seinään moneen kerrokseen. Rakkaalla telineellä on siis monta käyttötarkoitusta.

Oikein helppo monitoimiroikotin tehtiin niin, että mitattiin ja piirrettiin vanerille sopivan mallinen talo. Kuvio leikattiin irti sirkkelillä helposti ja nopeasti. Reunoista hiottiin karheudet pois. Rautakaupasta hankittiin muutama koukku, kultaisena tottakai. Sen jälkeen koukuille mitattiin ja merkittiin paikat, jonka jälkeen nuo kultaiset kaverit pyöritettiin paikoilleen. 

Huomasin tuota korutelinettä tähyillessäni, että ei taida tämä harakka olla kovinkaan hanakka kiiltävän perään, sillä roikotettavat korut loppuivat heti alkuunsa. Mikäli kansalainen ei tahdo itsellensä monitoimitelinettä, niin toki hän tekee sellaisen vaikka hyvälle toverilleen joululahjaksi. Maalaa sen kauniiksi tai sitten antaa olla ihan noin vaan. 

Ja sitten muuten kelpaa roikotella.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista. Tykkään.
Hyvää itsenäisyyspäivää.

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kaunis, kaunis!!

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Kaunista. Yksinkertainen on parasta.

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Todella kiva, yksinkertainen ja siksi jotenkin miellyttää silmää kovasti.
http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

hr kirjoitti...

No onpa kiva, just tuollasen tarttisin!

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Niin on! :)

Tanja: :)

JohannaL: Samoin kuin, tosin myöhässä mutta saahan sitä toivottaa vaikka joka päivä! ;)

Ilona: On. :)

Onnellinen Oliivi: Niin on, sopii moneen paikkaan ja seuraan. :)

hr: Teikähän tekasoo!