12/12/2013


Joulukalenteri, luukku 13

Paketointi on hauskaa. Mukavinta on kenties se, kun järjestää kaiken tarpeellisen yhteen paikkaan käden ulottuville, miettii paketin muotoa ja sen saajaa. Millainen lahjan saaja on, mistä hän pitää. Jo lahjan ulkokuoressa on tunnetta, mukavia ajatuksia. Tämä on tehty sinulle, ajattelin sinua.

Käyttämällä luovuutta voi säästää niin rahaa, kuin luontoakin. Tämä yksinkertainen paketointi-idea on helppo toteuttaa lastenkin kanssa. Aikuinen paketoi ja lapsi leimaa paketin ympäriinsä haluamallaan tavalla. Jos valmiita leimasimia ei ole hollilla, niin helpot muotit saa, kun veistää perunaan haluamansa muodon ja käyttää maalina joko mustetta tai maalia.

Tämä viiksekäs askartelu-idea putkahti tänään myös Fiskarsin FB-yhteisön joulukalenterin luukusta.

---

Lahjapaperi Tiimari
Leimasimet Tiger
Karkkipurkki Tiger
Lahjanaru Tiger


Postaus tuotettu yhteistyössä Fiskarsin kanssa 

10 kommenttia:

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ompa kivoja paketteja! Paketointi on kyllä hauskaa hommaa! :) Joskin hermot menee justiinsa jos idea ja toteutus (eli omat taidot) ei ihan kohtaa :D

sade kirjoitti...

Taidankin tänään piipahtaa Tigerissä... ;D

Martha kirjoitti...

Kiitos aiemmasta vastauksestasi koskien arvontaa. Sinulla on niin ihana ja kaunis blogi, että jäin koukkuun.

JohannaL kirjoitti...

Hauskat paketit!

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Meidän paketointipajan vastaavalla ei riittänyt hönkää ihan henkilökohtaisesti suunnitelluille paketeille, mutta koetin pistää ajatusta sentään kierrätysmateriaaleihin ja yleiseen nätteyteen.

Viikset olisivat kyllä olleet veikeät ja leimasinideasta kiitokset, pistetään ensi vuodeksi harkintaan, silloin lapsikin ehkä osaisi jo osallistua!

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/13/pakettipajan-paatonttu-tassa-terve/

Kesäpäivä kirjoitti...

Tuli mieleen,kun kudoin joulupalloja kuuseen koristeeksi,että oletkohan sinä kutonut niitä? Vois olla tuo mari-sukkafiilis melko näppärä neulepalloissa. Voisin kyllä haastaa sinut niitä vääntämään,ne on niin kivoja...

Helmi kirjoitti...

Hei, olisko mahdollista saada käyttää sun keksimää tuohella päällystettyä rairuohopurkki-ideaa (en valitettavasti saa linkitettyä kuvaa tähän) myyjäistuotteena? t. Helmi

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea! Ja ajattelin tänän joulun kääräistä ne muutamat paketit juurikin ruskeaan paperiin ja narua ympärille :)
-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

Kesäpäivä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Rillirousku kirjoitti...

LittleB: Niin on! Paitsi jos jättää taas kerran puolet paketeista näin myöhäiseen, että viimeisenä mahdollisena päivänä kiikuttaa postiin. Kiireessä ei ole kiva paketoida. ;)

sade: Löytyikö? :)

Martha: Kiitos kauniista sanoista <3

JohannaL: :)

Phocahispida: Pääasia on ajatus! :)

Kesäpäivä: Anteeksi kun vastaus on kestänyt näin luvattoman kauan! Kiitos vinkistä! Tälle joululle en taida enää ehtiä opettelemaan mutta ehdottomasti pistän korvan taakse tulevia jouluja ajatellen! :)

Helmi: Tottakai! :)

Helena: Kyllä, yksinkertainen on kaunista! :)