9/07/2013

Semmosia tommosia tyynyjä.
Tämän lievän sisustusinnostuksen aikana tapahtui toinenkin todella jännittävä havainto, koskien sisustustyynyjä. Ensimmäinen älynväläyshän oli tuo joitain päiviä sitten tapahtunut huisa keittiön muodonmuutos, kun pari lautasta seinälle kapusi. 

Pari päivää sitten otin ja nyljin jokaisen talosta löytyneen koristetyynyn, kun tuli kaupassa vastaan pari uutta sympaattista kangaskaveria. Näin on talo hempeytynyt väreiltään tyynyjenkin osalta. Seuraava sisustuksellisesti syyhyttävä asia on olohuoneen tuleva muodonmuutos, jonka myötä kirpputoripöydän varaaminen tulee jälleen ajankohtaiseksi. Lisäksi tomaatti ja pari muutakin kaveria tarvitsee todella kipeästi uutta väriä pintaan. Kauheen kivaa, että pitkästä aikaa tuntuu löytyvän innostusta siihenkin puuhaan.

Tänään on kuitenkin jossain määrin nakkiotsainen päivä, joten on otettava eväskori kouraan sorjaan ja lähdettävä aistimaan päivä paremmaksi. Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Mahtava idea tuo vetoketjujen asettelu noissa tyynynpäällisissä.

Meijänki tomaattisyöttötuoli vaihtoi väriä eilen. Oli jo karmean kolhuinen, ja tarvi kasvojenkohotuksen ennen virallista luovuttamista seuraavalle henkilölle.
(Tosin, maalasin sen ihan ite, ja tais olla elämäni eka huonekalumaalaus, ja tavallaan sen pystyy nähä... että kasvojenkohotus saattaa olla vähän liioteltua)

Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä teitsien olkkarissa tapahtuu, kuulostaa jännältä!

Unknown kirjoitti...

Voi miten hauska idea laittaa vetskari noin. Täytyy myös joskus kokeilla :)

Iisa kirjoitti...

Niin, onko sitä vetoketjua aina pakko piilottaa sivusaumaan.. No ei, hienot tyynyt!

Liilapöllö kirjoitti...

todella kauniita kuvia :)

Pikku kirjoitti...

Pikku täällä hei!

Löysin vasta hiljattain blogisi ja olenkin ammentanut sitä innolla viime päivät. Juttusi kolahtavat, sillä tässä asutetaan pikkuperheineni 50-luvun taloa ja remontti on (toistaiseksi) takanapäin.

Teksteissäsi tuppaat aina aliarvioimaan itseäsi, sen olen huomannut. Älä tee niin! Kotinne on ihastuttava, pointsit siitä :>

Rillirousku kirjoitti...

Tuuli: Muakin vähän jännittää tuo olohuone, että mitä sille keksis. Jotain tosi repäsevää. ;D Tomaatti ainakin saa lähtöpassit!

Anna: Kokkeile! Helppo ainakin. :)

Iisa: No nimenomaan ei tartte! :)

Liilapöllö: Kiitos. :)

Pikku: Kiitos viestistä! Ja onnea valmistuneesta remontista! :) Teksteissä ehkä tuo itseni aliarvioiminen on pikemminkin itseironiaa, ei niinkään sitä, etten arvostaisi tekemisiäni. Eräänlaista laiskan martan huumoria näet. ;)

W kirjoitti...

Ihania tyynyjä!
Tuota toista kangasta (mm) mulla onkin ollut hankintalistalla, mutta mistä tuo palloinen, jolla silityslauta on päällistetty? :)

Rillirousku kirjoitti...

Väriä: Kiitos! Silityslaudan päällinen on ihan valmiina päällisenä ostettu Ikeasta. :)