9/23/2013


Sormet ruvella.
Meillä neulotaan, pitkästä aikaa. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin mitään muuta ei tällä hetkellä juuri kiinnostaisikaan tehdä. 20 vuoden lapaskammo on nujerrettu ja puikot ovat kolisseet jo viiden valmistuneen lapasparin verran. Mutta siitä lisää tuonnempana.

Ok - omin käsin-kirjan innoittamana on puupallokorujen lisäksi syntynyt parikin muuta tuotosta, joista yllä kaksi kappaletta irtokauluksia. Kolmevuotiaan tylsät peruspaidat saivat kummasti piristystä kauluksesta, jolla tasapaksukin muuttuu hetkessä hauskaksi. Ahkerasti käytössä on ollut varsinkin kuviollisempi versio, johon raskittiin uhrata yksi nappilaatikon lempparinapeista.

Keittiön nurkassa on eräs uusi toveri, joka yrittää helpottaa marjatan keittiön toisinaan kovin valtoimenaan virtaavaa mainostulvaa. Laukku on kätevä myös ihan noin niinkuin isompana käsilaukkunakin, sisätaskut ja kaikki. Jotenkin sympaattisen lämpimän olonen kaveri tähän syksyyn.

11 kommenttia:

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Taas sellainen miksei mulla oo tyttöä-hetki. Ei pojille sovi noin nätit kaulukset, mitäs mä ompelisin yhtä nopeaa ja nättiä?

Hanna kirjoitti...

Ihana kaulan koriste ja niin yksinkertinen!
Silmäni osuivat myös kuivaustelineeseen keittiössä. Mistä tämmöisen kauniin kapistuksen saa? :)
-Hanna-

Hanna kirjoitti...

Ihania kaulankoristeita ja niin yksinkertaisia!
Silmäni osuivat kuivaustelineeseen keittiössä. Mistä tällaisia kauniita kapistuksia saa? :)

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Ihanat kaulukset ja se kirjakin kiinnostaa!

Nimimerkillä: puikon hankaama rakko pikkusormessa ;)

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

mulla oli lapsena aina irtokauluksia, ommeltuja ja virkattuja...pitääkin itsekin taikoa siirille parit :)

Unknown kirjoitti...

Hei, nää mä muistan.;) Pitsiset oli mulla vajaa kolkytvee sitten! :) Sillon ne yhdistettiin mustaan samettimekkoon. Olis muuten aika style nytkin mustan sametin kanssa! :)

Tosi makeita molemmat! :)

Rillirousku kirjoitti...

Oi mutsi mutsi: Tytöissä on kyllä puolensa mutta niin on pojissakin. :D Ompele ihtelles! ;)

Hanna: Tiskiteline on tilattu kolmisen vuotta sitten Elvina Interiör-verkkokaupasta, se on House Doctorin. En tiedä saako enää mistään. :)

Laura: Kaulukset on jotenki sympaattiset!

Riikka: Muistan ne virkatut, vaikka mulla ei semmosta khuuliutta ollutkaan, en ainakaan muista. Mutta oli sitten semmosia erilaisia, kiiltäväpintasesta kankaasta. ;D

Rillirousku kirjoitti...

Jenni: Niin oliskin! Erilaisia kun olis, niin niillähän olis oikeasti kätevä koristaa tylsä paita nätimmäksi. Pitääpä pistää itsellekin harkintaan. ;)

Jonna kirjoitti...

Mullakin oli joskus irtokaulukset, omilla tytöillä ei vielä ole, mutta voi olla, että ei mene kauhean kauan niin hienot on nuo sinun tekemät!

Rillirousku kirjoitti...

Jonna: Kyllä joka tytöllä pitää yhet irtokaulukset olla! :)

Riina kirjoitti...

Huopakassi on kyllä ihan ykkönen!! Täydellisen yksinkertainen muoto ja niin kuin sanoit - materiaali ihan nappi viilenevään syksyyn! Mainittakoon vielä sekin, että sen ympärilläkin näyttää varsin kivalta ;)