9/24/2013

Sauna.
Meillä on sauna! Ihan oikea sauna, josta julkaistakoot ensimmäiset otokset ihan näin vaikka tiistain ja plus viiden lämpöasteen kunniaksi. Siis aevan järisyttävää suorastaan, että kohtahan tuolla ulkona ei kertakaikkiaan pärjää enää ilman kalsonkeja ja lapasia. 

Ja juuri siksi ollaankin iloisia siitä, että on sauna. Aivan tavallinen sauna, jonka rakentamiseen ei ole käytetty kovinkaan suuria setelinippuja, johon jäi kiuas ja lämpömittari muistoksi vanhasta saunasta ja jossa on yli-innokkaille lapsisaunojillekin tilaa leikkiä vesileikkejä saunomisen lomassa. Se on aivan mainio sauna, josta kaikki kiitos menkööt sen tekijälle. Meikämartta ei meinaan osallistunut suunnitteluun tai tekoon juurikaan, mitä nyt valeli väriä pintaan, kun käskettiin.

Aivan tavallinen sauna aivan tavallisille ihmisille. Vielä kun saadaan saunaosastolle vesi virtaamaan, niin voi pojat, sitten saunotaan. Se on aivavvarma!

28 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Se on kyllä hieno! Onnea ja lämpöä (ja vettä) uudelle saunalle!

Sanna kirjoitti...

Upea on! Me mietittiin kovasti vaaleiden ja ihan tummien seinien välillä, ja päädyttiin kokomustaan. Tuo vaaleakin näyttää kyllä kieltämättä tosi hyvälle :-)

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Hieno sauna! Ihanat värit, yksinkertaisen kaunista! Saunominen on niin parasta viileinä syysiltoina (ja paranee vaan talvea kohden).

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi kirjoitti...

Voi kun on kertakaikkisen ihana sauna! Ihan haaveilen itsekin vaaleasta saunasta. Ehkä sen vuoro on sitten ensi vuonna, kun saataisi tuo ullakkokerros ensin valmiiksi.. Puuh.

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Olen kyllä kateellinen saunoille. Näin syksyn tullen sitä taas kaipaa.

Kaunis ja käytännöllisen näköinen tuo teidän!
Toi leveä/laaja alalaude on kyllä hyvä idea ja varmasti tosi hyvä lasten kanssa.


Ilona

Kristiina K kirjoitti...

Kaunis sauna tuli ja noi mustat lauteet ovat aivan huippuhienot! Nyt kyllä pitää ehostaa meidänkin mökkisaunaa!

Jenny kirjoitti...

Ihana sauna! Kyllä tuolla kelpaa tosiaan saunoa! Mainio tuo tasanne lapsille :) Millä olette saunan lauteet ja seinät käsitelleet? Näyttää tosi hyvältä!

Jenny

Ankkurinappis kirjoitti...

Näyttää superkivalta, itse tykkään kans aikaa kestävistä perusratkaisuista märkätiloissa ja etenkin saunassa.

Onnea!

R // omasohva kirjoitti...

Uskon kyllä että on ilo ylimmillään. Itse samaista asiaa tässä odottelen. Enää puuttuu lauteet ja kiuas, joten melkein valmista jo;D

K kirjoitti...

Hyvin näyttää onnistuneen! Tykkään kontrastista ja valoisuudesta ja tuosta vesileikkitilasta joka on maan mainio jos meinaa ett lapsisaunojat viihtyy löylysä ees sen aikaa että omat kankut on lämmenny..

Ellimelli kirjoitti...

Hauska juttu, meidän sauna rempattiin just noin ja samoilla väreillä keväällä! :) Tykkään laverityyppisistä lauteista ja mökkisaunahengestä, valkoinen väri tuo kuitenkin valoa. :)

Venla //Lämmin ilo kirjoitti...

Kyllä sauna on näillä keleillä erittäin tarpeellinen. Nämä ensimmäiset kylmät kelit on lähes sietämättömiä. Vaikka kuinka laittaa villapaitaa niskaan niin aina vaan palelee :) Haaste odottaisi sinua blogissani.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta näyttää kyllä just kivalta, eikä ihan tavanomaiselta kuitenkaan :). Aina kaiken ei tarvitsekaan olla 'hienoa' ja kallista :).

Tosi kiva, kun tuossa on lapsille tilaa läträtä vedellä. Minusta niin rasittavaa koittaa pitää kahta pientä aisoisas kapeilla ja korkeilla lauteilla!

essi // peace, love and poopdiapers kirjoitti...

No on kyllä upea! Mä myös kiinnitin heti huomiota tuohon, että on ihanasti tilaa lapsille läträillä vedellä, mun kauhu kun aina saunoissa on juuri ne kapeat lauteet ja vilkkaat lapset.

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

ihastelin jo facebookin puolella, upea on!

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Miten te voitte saada niinkin tavallisesta asiasta ku saunasta noin kivan? Aivan mahtavan näkönen!

Rillirousku kirjoitti...

Hei kaikki, sauna kiittää viesteistä! <3 Vastailen kysymyksiin vielä tämän päivän aikana, kun on kunnolla aikaa. :)

onshore kirjoitti...

Mahtava sauna, ihanan iso alalaude ja hienoa kun värit ovat toisinpäin kun yleensä. Tavanomaisesti mielestäni maalataan seinät tummiksi ja lauteet jätetään vaaleiksi.

Unikuu kirjoitti...

tosi hieo sauna. meinasitteko jotenkin vielä laittaa kiukaan eteen jotain kaidetta tms.. mun kauhu on niiden kapeiden ja korkeiden lauteiden lisäksi myös se kiuas aina.

Rillirousku kirjoitti...

Jenny: Lauteet ja seinä on käsitelty saunavahalla. :)

Venla: Kiitos haasteesta!

Sonja: Sauna ja pesuhuone vaatii kyllä mielikuvituksen käyttöä aika rankasti. Jotenkin pienellä rahalla tehdessä ei pysty ihan kaikkea tehdä mitä haluais kuitenkaan. :)

Unikuu: Mua pelottaa kans kiuas hirveesti. Aikomuksena ei oo kaidetta, tuo alalaude osio kun on niin iso, että ei tarvi kiukaan lähellä istua. Mutta jos alkaa näyttään pelottavalta, niin sitten laitetaan. :)

Kiitos vielä kaikille, tykkään siitä kans <3

Minttu, Kivempi blogi kirjoitti...

Tosi kaunis! Lähteekö tuosta tummasta lauteesta väriä pakaroihin? :D oon kuullut kauhutarinoita, mutta haluaisin kovasti meillekin saunan joka ei ole sellanen perinteisen puun oranssi...

Rillirousku kirjoitti...

minttu: Parin käyttökerran kokemuksella ei lähde mutta meillä kyllä käytetään pitkää laudeliinaa muutenkin. :)

Jonna kirjoitti...

Komea on sauna. Ja voi pimpula, miten ihana on se tunne, kun sinne omaan saunaan pääsee! Kohta me mennään taas.

Meilläkin on mustat lauteet ja ei niistä väriä ole takalistoon jäänyt. Kai ;)

Minttu, Kivempi blogi kirjoitti...

Okei, nyt täytyy alkaa "kinuamaan" mieheltä saunaremppaa mustilla lauteilla :D

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Hieno on! Itse en ole ennen ollut saunaihmisiä, mutta nyt se on jotenkin alkanut houkuttelemaan jo jonkin tovin. Eikä nää kuvat yhtään laimenna sitä fiilistä! ;)

Rillirousku kirjoitti...

Jonna: Pikku väri takalistossa mitään haittaa. ;) Onnea uuteen saunaan teillekin!

Minttu: Se on oikein! :D

MiniE ja O: Minäkään en siellä kauan viihdy kun alkaa huippaamaan, mutta sopivasti. Sen verran, että rentouttaa. Lapset meillä on oikein löylyihmisiä! :)

Saana kirjoitti...

Kaunis sauna! Tykkään ennen kaikkea siitä, ettette ole menneet värjäämään koko saunaa tummaksi kuten useimmat muut nykyään tekevät.

Unknown kirjoitti...

Mielettömän hieno!