9/18/2013

Hän järjestää.
Tässä talossa on pistetty paikkoja pussiin, pinoon, roskiin ja järjestykseen. Olohuoneesta on muuttanut pois monta sinne jumahtanutta kaveria ja toisiakin kuomia on karsittu raakalla kädellä. Toiveissa on, että ihan kuin vahingossa yleisen järjestyksen myötä myös siivoajan hepposeen pääkoppaan saataisiin samalla edes vähäsen enemmän tilaa ja järjestystä.

Kerrottakoot sellainen ilouutinen tähän väliin, että kun tänään päivän asioilta ja kaverisynttäreiltä kotiuduttiin ja alakertaan kurkattiin, niin siellä oli ihan oikea sauna, jossa ihan oikeat lauteet! Aika huimaa, ihan oikeasti. Ja siitä ilosta menin ja ostin saunakiulun ja löylykauhan. Tuossa vieressä ne töröttää ja muistuttaa siitä, että tässä talossa asuu ihmisiä, joilla on vuoden saunattomuuden jälkeen taas kohta ihan ikioma sauna, jossa pehmentää pois osa arjen huolista.

Maltan tuskin odottaa!

5 kommenttia:

anna kirjoitti...

Voi vide, se on huippua! Kerrohan sit ku siel on saunan täydeltä akkoja, jospa hilipasen mukaan. Ja, monestihan se ajatuksenjuoksukin selkenee juuri sillä et pikkusen saa järjestystä kotio.

Hanna-Katariina kirjoitti...

Samanmoista järjestelyvimmaa täälläkin – samanmoiset tavoitteet mielessä. Rauha sekä kotiin että nuppiin. Aijjettä tuntuu hyvältä kun palaset loksahtelevat paikoilleen ja voi vain purjehtia huoneesta toiseen (meidän tapauksessamme ensimmäisestä toiseen ja sitten takaisin ensimmäiseen) ja tyynesti todeta miten paikat on niin järjestyksessä että.

Että järjestelyvertaistukipeukkuja vaan tästä taloudesta sinne niin!

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen kerran. Ja nautinnollisia saunahetkiä, kun sinne pääsette pitkän odotuksen jälkeen.

Jonna kirjoitti...

Mä niin tiedän tuon tunteen. Saunominen on kertakaikkisen mahtavaa! Meidän löylykauha meni eilen rikki. Ollaan vissiin kovia heittämään sitä löylyä.

Rillirousku kirjoitti...

anna: No kyllä muuten ihan varmaan hilipaset, se on vissi!

H-K: Kiitos, sitä tarvitaan! Aivan älyttömän raakalla kädellä lähteekin tavaraa, roskiin ja kiertoon. Yhtään ei jaksas enää mitään "no tätä ehkä joskus vielä tarvii"-tavaroita katella. :)

Anna: Kiitos! Siitä oon ihan varma <3

Jonna: Tovin kun on ilman saunaa, niin vasta oikeasti tajuaa miten paljon siitä tykkää. Ihan vaan pelkästään stressinpoiston kannaltakin katseltuna. :)