3/23/2013

Taputan, taputan, selkääni mä taputan.
Siis aevan mahoton miten älyttömän ahkeran mielettömän reipas meikämartta oikeastaan onkaan! Tuosta nuin vaan vaivasen parin kuukauden suunnittelun ja huokailun jälkeen otti ja repäsi ja teki ihan armottoman keväisen siivouksen koko huusholliin. Aiaiai, tätähän nyt sitten hehkutellaan se seuraavat puoli vuotta sohvalla maaten ja fiilistellen, että onpa tässä vaan reipas emännys.

Oikeastihan sen tietää kaikki kansa, että jättimäiseen siivoukseen vaaditaan vähintäänkin ylenpalttinen siivousintoilu, järetön sotku tai parin kuukauden suunnittelu. Täällä syyt oli juuri nuo kaksi viimeksi mainittua mutta varsinkin se, että alakerta on nyt totaalisen purun kourissa ja porraskuilu pölyltä tukittu, joten vihdoinkin päästiin eroon kuukausia ympäri taloa velloneesta tomukerroksesta. Kellarissa on siis tätä nykyä todellakin tekemisen meininki.

Aurinko tulvii sisään aivan ite pestyistä puhtoisista akkunoista ja kalusteetkin lähtivät liikekannalle. Se on se vaihtelu, joka virkistää.

12 kommenttia:

hanka kirjoitti...

Lähetä virtaa tännekin:)) ) normisiivoukset tuottaa tuskaa; (.remontti-innostustakin otetaan ilolla vastaan. Se on mainio olo kun saa jotain ekstraa tehtyä:)

Lilla kirjoitti...

Hienoa!!! :)

Nalle kirjoitti...

Minäkin kävin tuon korituolin! Kissat löysi heti uuden lempipaikan.

Vilhelmiina kirjoitti...

Niin ihana tunne, kun koti on puunattu ja tuo kevään raikkauden mukanaan!! Kyllä se täälläkin vähintään tuon ajan vaatiin suunnittelua ja aurinkoisen päivän. Odotan ainakin vielä hetken omaa intoutta, kyllä se viimestään huhtikuun lopulla iskee. ;D

nilkkulotta kirjoitti...

Hei armas Rilla, voin ylpeänä todeta, että minäkin siivosin ristiäisiin koko talon lattiasta kattoon. Voi sitä onnen määrää....VIIKKO on kulunut siis vaivainen viikko ja asuntomme nurkat on jo kuona-aineessa ja näyttää siltä, että siivousta ei ole tapahtunut!

Miksi oi miksi näin? Teillä ei tietenkään käy näin, sitä en tarkoita, mutta kuka täällä meillä sotkee!!?

Minna kirjoitti...

Oon tota kans funtsinut ja taidan viel hetken funtsia lisää. Pölyä riittää, lattiat pitäis pestä ja ikkunoista näkee just ja just ulos. Taidan kuitenkin pöyhiä vaan ne sohvatyynyt, olkoot se sunnuntai siivoukseni.
Hyvää sunnutaita!

Sussu kirjoitti...

Totta turiset, vaihtelu todellakin virkistää!(: Mikä sen mukavampaa kuin kovan siivouksen jälkeen vielä järjestyksen vaihto. Sehän tuntuu melkein kuin uuteen taloon olis muuttanut.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Vitsi kuinka hieno tuo pyöreä teline joka teillä on tuolla seinällä puita varten! En ole ennen nähnytkään tuollaista, mutta siis tosi mahtava :) Hauskaa päivää!

Katja/Projektila kirjoitti...

Pisteet! Tuossa just summasin, että mulla odottaa 60 ikkunapintaa pesua. Oon tuolla suunniteluasteella vielä, yh.

Kikka kirjoitti...

tavaroiden paikkojen vaihtelu on hauskaa, ilmaista sisustelua! :P

Rillirousku kirjoitti...

hanka: Nimenomaan hillitön siivoilu tuntuu ekstralta, perinteiset jokapäiväsiivoukset hoituu kyllä siinä sivussa. :)

Lilla: Kyä se o!

Nalle: Korituoli on aivan älyttömän hyvä istua!

Vilhelmiina: Kyllä tässä on vielä hyvin aikaa saada kevätsiivousinnostus, ikkunanpesukelitkin alkaa vasta. :)

Nilkkulotta: Elä muuta sirkuta! Vaikka eilen siivoais niin tänään on jo ihan muuta. Mutta onneksi ne suursiivousta ei silti tarvi tehä ihan joka viikko. :)

Minna: Kyllä se on parasta antaa vaan olla, jos ei osu just se oikea fiilis kohilleen. Kun innostus iskee, niin sittenhän se on vaan tehä! :)

Sussu: Tuntuu justiinsa siltä! :)

Susanna: Teline on Lehtorinne Design Studion. Se on ajaton ja HIENO! :)

Katja: Täälläkin odottaa vielä melkoisen monta ikkunaa, oleskeluhuoneen ulkopinnat pääsi kuonastaan vasta. :)

Ruut kirjoitti...

tänne vois myös lähettää tuota virtaa!! ja on teillä ihana koti!!