3/07/2013

Sisustusovi.
Kevään aikana lanseerataan aivan uudenlainen palvelu, joka saa sisustuspulmaisen kansalaisen huokaisemaan helpotuksesta.

SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä. Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää 3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.”
Sisustusovi-palvelusta voit tilata sisustussuunnitelman yhteen tai useampaan huoneeseen. Kaikki suunnitelmaan liittyvä hoituu kokonaisuudessaan kätevästi netissä. Sain olla mukana ensimmäisten joukossa testaamassa Sisustusovi-palvelua ja siinä ohessa ystäväni sai apua ja ideoita juuri remontoidun kotinsa olohuoneen sisustamiseen. 

Kaipaatko sisustusapua? Palvelu lanseerataan varsinaisesti kevään aikana mutta teillä tovereilla on nyt oivallinen mahdollisuus saada ensimmäisten joukossa avitusta sisustuspulmiin, sillä 7.3-20.3 välisenä aikana tehdyistä tilauksista saa -50% alennusta koodilla Kotipalapeli50. Alennuksen saa koko tilauksen loppuhinnasta syöttämällä alennuskoodin Maksaminen –sivulla - Käytä alennuskoodi –kohdassa. Muista painaa Käytä koodi-painiketta, joka päivittää tilauksen hinnan. 

On oivallinen aika päivittää koti kevääseen!

Ei kommentteja: