3/16/2013

Maaliskuun valossa.
Aurinko paistaa! Taas! Monettako päivää putkeen? Emminä tiiä enkä välitäkään tietää. Pääasia, että paistaa. Pakkanen on silti nyt maaliskuussa suorastaan jäätävissä lukemissa vaikka suklaamunat ilmaantuivat jo aikaa sitten kauppojen hyllyille ja kohta niitä saa luvan kanssa alkaa kantamaan kukkona tyynyjen alle. Aika huisaa.

Nyt on käynyt niin mukavasti, että töitä on tehty ja saa jatkossakin tehdä, joten eestaas on juostu ympäri kylänraittia ja kotomaatakin. Pari viimeistä yötä pää on kallistettu toverin sohvalle ja saunottu puhkiväsyneenä erään toisen mukavan luona. On onnekasta, että on heitä, lähellä ja kauempana asuvia tovereita.

Ajatus on juoksunsa joussut tällä erää, joten jatkakaamme auringosta nauttimista. Jos tänään ei jaksa, niin huomenna ainakin olis hyvä päivä lähteä retkelle!

4 kommenttia:

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Jotenkin erilaisia kuvia kuin yleensä, hienoja siis! Ihana valo!

Mervi kirjoitti...

Auringon paiste on kyllä tullut niiiin tarpeeseen! Jotenkin sen nyt huomaa niin erityisesti, kun tuntuu, että koko talvi mentiin ilman. Mutta aivan mahtavia päiviä ja vielä vaan jatkoa lupailee, kun kerran huomiselle ainakin vielä näyttäisi tuota ihanuutta olevan tarjolla!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Toivotaan että huomennakin on ihana ilma! Jänniä nämä keväiset ilmat kun yöllä voi pakkanen paukkua melkein kahdessakymmenessä ja keskipäivällä ollaan jo plussan puolella ( onneksi )! Meillä retkipäivä oli tänään... ja voishan sitä vaikka huomennakin ;)

Rillirousku kirjoitti...

Riikka: Kiitos, kevään valo. :)

Mervi: Joka ainoa säde imetään sisuksiin, se on vissi! :)

Susanna: Yöpakkaset on kyllä aika huikeita. :-O