2/25/2013

Täsä mä olen.
Elämähän on parhaimmillaan silloin, kun on tylsää. Kun ei oikein keksi, että mitä tekisi ja pää kumisee tyhjyyttään. Se kertoo siitä, että sillä hetkellä elämässä on tasaista eikä ainakaan voi valittaa tekemistä odottavista asioista. Ei paljon stressi päätä purista.

Täällä sairastetaan, siksi moinen tylsyyspuuska. Mahatauti numero kaksi valtasi talon viime viikolla ja lisäksi kaksi pikkukaveria on potenut kuumeista oloa ja kiukkuista mieltä. Viattomat pikku sairastelut ei muuten terveitä kansalaisia nujerra mutta tylsää on. Sen vuoksi on sukellettava Pinterestin loputtoman kuvavirran maailmaan ja hankittava roimasti inspiraatiota tulevan varalle. Kiitos tuon mainitun sivuston on tässä talossa tänään tehty niinkin oleellisia asioita, kuin maalattu kulahtaneille puukapustoille kevättä yläpäähän. Sen lisäksi olikin jo aika opettaa viisivuotias Skipbo-pelin saloihin.

Nyt tarttee alkaa keksimään jotain tekemistä.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, pikaista paranemista kaikille! Myös täällä hiihtoloma alkoi pikkuväen kuumeella, ei voisi paljon huonompi ajoitus olla.

Pinterest on kyllä oiva keino tylsyyden tappajaksi, nättejä kapustoja siellä on syntynyt. :)

Ruut kirjoitti...

Tauteja tuntuu riitävän lähes jokaisessa paikassa ja keski-suomessa ei varmasti ole kovin montaa lasta, joka ei jotenkin sairastelisi nyt.. mutta onneksi pian on kevät! :) Ihania kuvia!!

Rillirousku kirjoitti...

Pirita: Pinterest on ihan ykkönen, kun inspiraatiota etsii. :) Kiitos!

Ruut: Kevääseen kuuluu tauti jos toinenkin, niin se on ja kumma olis, jos yksikään pöpö ei tulisi ovelle koputtelemaan. :)

Minna-Leena kirjoitti...

Meilläkin on DIY-listalla noi puulastojen maalaukset. :)
Pikaista parenemista sinne!

Gampela kirjoitti...

Tylsyydessä on myös se hyvä puoli, että silloin voi aina keksiä jotain uutta. :P

Joka tapauksessa, löysin sattumalta blogisi, ja kiinnostuin siitä, joten halusin vain sanoa, että moi, olen uusi lukijasi :)

anlomar kirjoitti...

I like the fresh look of your home very much! Great idea with the painted kitchen utensils! Greetings!

Minna kirjoitti...

Sama meno tällä. Pikku kundit sairaana ja nyt meikä perässä. Kuumessa lastenhoito on mahtavaa puuhaa :) ei tarvitse onneksi miettiä -mitä tekisi.
Hyvin vointeja :)


Rillirousku kirjoitti...

Minna-Leena: Teki mieli vetää koko lastat mutta vois olla vähän nahkeeta kaivaa maalisuiruja ruuan seasta, joten maltoin mieleni. ;)

Gampela: Kiitos! :) Tylsyyden paras puoli on ehottomasti se, että on tylsää ja silloin saattaa kirvota jotain maukkaita ideoita. :)

anlomar: Thank you. This idea is from Pinterest. :)

Minna: Paranemisia sinnekin! Täällä alkaa kaatua seinät päälle kun lähes viikko on vietetty neljän seinän sisällä. :)

Anna kirjoitti...

Hauskat nuo kapustat :)

Tautia on ollut täälläkin talossa, lapset sairasti viime viikon ja ite tällä viikolla. Näyttää se onneksi lopulta ohi menevän! Joten paranemisia!

Maria kirjoitti...

Tervehdys!
Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi, mutta en varmaan ole älynnyt ennen kommentoida... Sinulla on kyllä mainio tyyli kirjoittaa ja ihania kuvia! :)

Pikaisia paranemisia sinne!

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Aika pienestä vaivasta sentään on kyse, kun vaan mahataudista ja flunssasta. Onneksi niin. :)

Maria: Kiitos paljon kauniista sanoista! :)