2/26/2013

Eilen, tänään ja huomenna.
Otappa kaksi vuotta joka päivä kotoasi kuva tai kaksi. Yllättäen saatatkin huomata kuvaavasi varsin tiuhaan tiettyjä seiniä, sillä toiset seinät nyt vain ovat kuvauksellisempia kuin toiset. Omien nurkkien katselu kameran läpi saattaa herättää huomaamaan sen, mihin tuosta  nuin vaan silmäillessä katse olisi tottunut. Joko hyvällä tai pahalla. Monesti kameran läpi näkee parhaiten mitä puuttuu tai mitä on liikaa.

Avautukoot silmämunat näkemään oman torpan uusin silmin, ihan vaikka näin melkein kevään kunniaksi. Mukavaa tiistaita kuomat!

9 kommenttia:

Aaku kirjoitti...

En tiiä ootko aikasemmin kertonu mut mitä materiaalia tuo seinä on?:D ihan mielettömän hieno!!!!:))

tinajo kirjoitti...

Yellow looks so good with grey!

Päivi- KuplaTupla kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla taas :) Tykkään tuosta kuvien ilmeestä!

Ihanaa kevättä!

Päivi
ps. omassa blogissani olisi tarjolla Clarksin laukkuarvontaa! :)

K kirjoitti...

Tää oli niin hyvä, että tein oman miniversion. Sulla on kyllä melko muheva kokoelma tiskipöytäkuvia, kunnioitan suuresti. :)

Nanna S kirjoitti...

Jokainen pitempään blogannut taitaa törmätä tähän tilanteeseen, kun nurkat on nähty moneen kertaan. Lisäksi optiikka vähän rajoittaa kuvaamista. 50 mm linsillä ei vain saa kuvaa kaikissa tiloissa, jos ei tee reikää seinään.

Virpi kirjoitti...

Tuo seinä on hieno, meillä tarkoitus tehdä yläkerran vessaan saman tapainen sitten joskus,kun miekkonen jaksaa taas tehdä rakennusjuttuja.:)

Rillirousku kirjoitti...

Aaku: Seinä on tehty märkätilatasoitteesta. :)

tinajo: :)

Päivi: Kiitos, hyvää kevättä myös sinne! :)

K: Kyllä tiskipöytäkuvia tartteekin kunnioittaa. Eikä tässä vielä kaikki. :D

Nanna: No justiinsa se, että väkisinkin neliöt loppuu kesken jossain vaiheessa. Lisäksi otan samoista nurkista ja kuvakulmista kuvia myös ihan tarkotuksella, tänne blogiin siis. Kuvaamatta jäävät nurkat on niitä ihan omia, ei yleiseen levitykseen. :)

Virpi: Seinä on melkoisen ajaton ja nätti kyllä. :)

Enni kirjoitti...

Hei!

Aivan ihana blogi sinulla!:) Olen hirmu ihastunut tuohon kuvissa näkyvään astioiden kuivaustelineeseen, se on vallan toimivan näköinen! Mistä olet moisen oivan löytänyt?

Kivaa kevättä!

enni

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Astiankuivausteline on pari vuotta sitten tilattu Elvina Interiör-verkkokaupasta mutta teline on muistaakseni House Doctorin. :) Kiitos viestistä! :)