1/18/2013

Tapetissa on joulutähti.
Ulkona on kovasti pakkasta. Oikeesti on tosi kovasti. Niin paljon, että siitä tulee mainita ehottomasti heti ensimmäisissä lauseissa, sillä se on tälleen talvisin varsin erikoinen luonnonilmiö ja koska säästä puhuminen kuuluu jokaisen kansalaisen selviytymispakkaukseen.

Todettakoot vielä, että ulkona on siis kovasti pakkasta. Joulusta ei ole kuukauttakaan ja uusi verho tuo keittiöön jo kevään. Aika huimaa, sillä olohuoneessa on vielä joulu ja viereissä huoneessa kevät. Joulutähti roikkukoot silti olohuoneen ikkunassa vielä aikansa, kun kerran tuo niin rattosaa valoa talvi-illan pimeyteen.

Jatkakaamme aiheesta sää, sillä tänään paistoi aurinko. Kertakaikkiaan paistoi ja ehkä siitä syystä tällä marjatalla on ollut koko päivän ihmeellinen tuli hännän alla-olo. Koko ajan pitää tuuskata kaikenlaista mutta mitään ei silti oikeastaan saa tehtyä valmiiksi asti. 

Paukkukoot pakkanen, sillä mulla on uus kirja!

15 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Verho oli kyllä niin raikas<3 Oli kiva käydä, kiitos seurasta!

Hanne kirjoitti...

I love your home and your colormix!!:) have a great weekend!

Henna kirjoitti...

Sulla oli jossain aikaisemmassa postauksessa sinapinkeltaista lankaa. Oliko Novitan Kelo? Saakohan sitä vielä jostain, kun missään kaupassa ei enää oo ja olis niin kiva väri. Ihana blogi!

Linnea kirjoitti...

Olen uusi blogin lukija. Teillä on tosi kaunis koti ja ihania kuvia tässä blogissa!

Rillirousku kirjoitti...

Jossu: Kiitos teille <3

Hanne: Thank you! Have a nice weekend! :)

Henna M: Harmi, että sen valmistus on lopetettu. :/ En suinkaan oo ainoa, joka haikailee sen perään. Sain loput langat villatakkiin eräältä ystävälliseltä bloggaajalta, joten en osaa vinkata mistä lankaa voisi vielä löytää. :)¨

Linnea: Kiitos suuri! :)

Nanni kirjoitti...

On se tuo aurinko vaan ihana ilmiö! Paitsi että se paljastaa meidän karmaisevan likaiset ikkunat, siksi sais pysyä vielä hetken piilossa jossain muualla että ehtisin pestä nuo kirkkaiksi tarkoitetut ruudut ;)

Henna Huuskonen kirjoitti...

mahtava toi halkotelinesysteemi !

Rillirousku kirjoitti...

Nanni: Täällä sama homma. Vähäsen toivoin, että se paistas mutta ei siltikään. Nuo ikkunat on jotain ihan järkyttävää. :-O No, kohta on kevät. ;)

Henna: Se on, kiitos Lehtorinne Design Studion. :)

Peurankello kirjoitti...

Aivan huppuihanat verhot, Marimekkoa?

Rillirousku kirjoitti...

Peurankello: Joo on, Marimekon kevättä oisko. :)

Avaliina kirjoitti...

Omakotitalo luonnon rauhassa niin ettei näe suoraan naapurin ikkunoista sisään! Valoa ja tilaa, pönttöuuni, kaunis ja toimiva keittiö. Tästä haaveilen! <3

Hanna kirjoitti...

Ihanat verhot!

Minku kirjoitti...

Moi! Mistä nuo kirkkaat lehtitelineet on? Hienon näköiset. Löysin blogisi hiljattain ja tykkäilen kovasti.

Rillirousku kirjoitti...

Minku: Kääk! Tuli yhtäkkiä mieleen, että oon aivan unohtanut vastata sun kysymykseen. :/ Anteeksi siis! Lehtitelineet on Palaset-sarjaa. En tiedä mistä niitä voi ostaa uutena, omani huusin huutonetistä. :)

Minku kirjoitti...

Eipä mitään, en oo muistanu käydä vastausta kurkkimassakaan :) Laitetaan korvan taakse, jos joskus löytäisi tuota sarjaa.