1/05/2013

Ihan tavallinen lauantai.
Se on tänään. Kolitsihousupäivä, silmäpussipäivä, laiskapäivä, päivä jolloin aurinko pilkisti pitkästä aikaa pilviverhon takaa. Ihan tavallinen lauantai.

Meillä asuu nykyään kaksi innokasta piirtäjää. Paperit on levällään jatkuvasti, kyniä pyörii pitkin lattioita ja värityskirjat ovat kovalla kulutuksella. Taidetta syntyy. Se on mukavaa, sillä ihmisen tulee harjoittaa luovuuttaan. Jälkikasvun maamokin on harrastunut luovuutta tavaran hävittämisen suhteen varsin reippaalla kädellä, sillä hyllyiltä ja pöydiltä ja kaapeista ja nurkista on lähtenyt kierrätykseen ja roskiin aivan älytön määrä erinäistä tavaraa. Ihan selkeä kevään merkki.

Nyt hän lähtee ostamaan tulostimeen väriä ja sen jälkeen toverin uutuuttaan hohtavaa kotia muuttosiivoamaan. Rattosaa viikonloppua hemmot!

10 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Hyvää viikonloppua! :)

tinajo kirjoitti...

Great and colorful! :-)

Rillirousku kirjoitti...

Kiki: Kiitos samoin! :)

tinajo: Thank you, have a good weekend! :)

MillaM kirjoitti...

Kuvasi ovat pettämättömät. Niistä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. ;)

Kotinne on niin kodikas, leikkisä ja tyylikäs. Persoonallinen.

Kiitos siis! Täällä on kiva vierailla.

Hyvää ja onnellista tätä vuotta!

K kirjoitti...

Puhistavvaa heittää romua pois! Mukavata viikonlopun jatkoa!

Nalle kirjoitti...

Hei, kenen tuo 1. kuvan kelloprintti on? Tosi kiva!

hanna kirjoitti...

voi miten valoisia kuvia täällä olikaan! kevättä rinnassa täälläkin, elloksen fiilistelykuvat saivat myös aikaan hihkaisuja. kevät!!!

tiirasin noita aiempia kuvia taas silmä kovana - onko tuossa (ihanassa) keltaisessa villatakissa jotakin kuvioneuletta? aattelin tehdä omia jämälankoja pois villatakkina ja tyrkyllä olis paksumpaa lankaa, johon just mietin jonkun erilaisen neulepinnan passaavan hyvin.

Unknown kirjoitti...

Hei! Kyselisin, että mikä värikoodi kuuluu sille tomaatinpunaiselle, jota on pikkulipastossasi? Itse kaipailisin samantapaista sävyä makuuhuoneprojektiini... :)
Ja kiitos kauniista blogistasi, seurailen sitä usein!

Rillirousku kirjoitti...

MillaM: Kiitos viestistä! :) Tuntuu kyllä, että valo olis pikkuhiljaa lisääntymässä. Tai sitten se on vaan pään sisäistä valoa, kun tietää, että ei enää aikaakaan kun on kevät! :)

K: Ehottoman puhistavvaa!

Nalle: Kelloposteri on taulu ja tapetin, taulujatapetti.blogspot.com :)

hanna: Kyllä se kevät on ihan tuolla ovensuulla kohta tulossa! :) Keltaisessa neuleessa on tuplahelmineuletta. Ajattelin värkätä jonnin tovin kuluttua takkihaastetta taas kehiin, joten ei muuta kun takkia väsäämään! :)

Jenni: Tomaattisen kaapin väri on Tikkurilan seinästä väri nimeltä Tomaatti. :) Kiitos viestistä! :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihania sisustus juttuja teillä ja kivoja väriläiskiä mukana!