1/22/2013

Jääsorminen jähmeäpää.
Viisivuotias muutti tovi sitten omaan huoneeseensa. Koristeli oven nätiksi useammankin teippirullan ja piirrosten voimin mutta muuten huone on ollut varsin tietokone- ja kirjapainotteinen. 

Sängyn vieressä on kaksi laatikkoa. Toisessa lukee toiveen mukaan Aarteet ja toisessa Tavarat. Mustavalkoisessa kansiossa on taiteiluita, sillä ihan kaikkia ei voi teipata seinille tai oviin, sillä niitä on meinaan ihan reilusti. Sänkyä se kuoma ei petaa mutta muuten pitää ensimmäisestä omasta huoneestaan hyvää huolta. Siivoaakin jopa ilman käskytystä, koska sanojansa lainaten tahtoo huoneensa olevan talon "kaikista siistein huone". Passaa maamolle.

Ostin joskus viime talvena palan kangasta, josta väänsin kaulahuivin. Sellaiseen koristetarkoitukseen kaulalle killumaan. Tuli niin lyhyt, että erkkikään jaksa jatkuvasti olla heittämässä huivin päätä olan yli, joten huivi purettiin ja siitä tuli puuskapilvi jättipisaroin. Kevyt taistohan siitä käytiin mutta kaksivuotiaan huone on jo siinä määrin täynnä tavaraa (lattialla ajelehtivaa rompetta unohtamatta), että pilvi päätyi lopulta isoveljen huoneeseen.

Viime päivät on ollut jäiset sormet ja jähmeä pää, myös alakuloa on ilmassa. Taitaa olla hunajateen ja makuuasennon paikka.

8 kommenttia:

tinajo kirjoitti...

Love the cloud!

Satu kirjoitti...

"Kaikkein siistein huone." Miksei meidän kuusivuotias ole samaa mieltä?! Joka ilta saa uhata pikkulegojen imuroimisella, jos niitä ei kerätä leikin päätteeksi takaisin laatikkoon.

Paukku kirjoitti...

hienolta näyttää!ihana sänky, mistä tollasen oot bongannut?

Enni kirjoitti...

Ihana kuulla että muuallakin on makuuasennon paikka..:) itsekin olen viettänyt suurimman osan päivästä maaten sohvalla, sängyllä tai jopa lattialla, kunhan saa maata!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Kivannäköinen huone! Varmasti poika tykkää, kun on oma pieni valtakunta. Sänky on tutunnäköinen - Ikeasta, eikös? Meidän 11-vee pojalla samanlainen
(sai sen kesällä kun tehtiin huoneessa pintaremppa:
http://www.neovias.blogspot.fi/2012/10/design-of-boys-room-part-ii.html )

Rillirousku kirjoitti...

tinajo: :)

Satu: Täällä on kaksvuotiaan huone sitten huller om buller siitäkin edestä. :D

Paukku: Sänky on Ikeasta. :)

Enni: Joo emma tajuu onko tässä jotain kuumeilua ilmassa kun veto on niin poissa! Ei muuta ku makoilemisiin! :)

Katja: Huone on melko työhuonepainotteinen edelleen, sitä varten kun on alunperin sisustettu ja heppu yhtäkkiä vain päätti muuttaa vierassängyn omakseen. :) Sänky on viime keväänä saatu Ikeasta kuvausten yhteydessä.

verkstaden verstas kirjoitti...

Ihana pilvi! : )

Thanh Le kirjoitti...

Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
My name is Thanh Le, i am the owner of blog http://www.homedesignlove.com
I'd be happy if you allow me to your blog list.