1/15/2013

Hempiää.
Tämä martta on suhteellisen pihi mitä tulee lakanoihin ja pyyhkeisiin. Kun tavallaanhan sillä ei ole oikeastaan väliä pyyhkiikö kainalonsa vaaleanpunaiseen, ruskeaan tai kukikkaaseen pyyhkeeseen. Pääasia on, että imukyky on tallella. Lakanapuolella ihan sama juttu. Illalla otetaan päiväpeitto pois lakanain päältä, sammutetaan valot ja laitetaan silmät kiinni. Sinänsä siis hauskaa, että on väliä millaisen kuosin alla makaa pimeässä.

Mutta kyllähän ihminen tarttee kolmiolakanat ollakseen onnellinen! Samaa pätee näemmä myös keittiöpyyhkeisiin. Täytyy sanoa, että tuo Anno-tuotesarja on ylittänyt odotukset, vaikka esimaku olikin jo taannoin varsin lupaava. Näin on, että hyvää ja kaunista voi saada myös järkevällä hinnalla. Ja ihan ite nuo lakanani maksoin.

19 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Nuo on kyllä hienot ja kaikissa niissä väreissä mitä niitä myydään. Hankintalistalla myös!

Ja vaikka sama se missä lakanoissa sitä nukkuu, niin tuskin noissa ainakaan sen huonommin uni maistuu ;)

Rillirousku kirjoitti...

jossu: Kaikki värit makosia kyllä! Niinpä, ehtii sen nanosekunnin päiväpeiton poiston ja valojen sammuttamisen välillä nähdä noita uusia lakanoita ja het tulee niin makosat unet että! :D

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Oi! Mistä nuo on?

Mrs. K. kirjoitti...

Hei sulla on noi! :) Kivat, oikein kivat!

Saara kirjoitti...

Oooo, nyt taitais tämänkin neidin roposet riittää kolmiokuosiin, taidanpa käydä katsastamassa, kiitän.

Rillirousku kirjoitti...

Sonja: Lakanat ja saman kuosin keittiöpyyhkeet on Keskon Anno-tuotesarjaa, omani tilasin NetAnttilasta. :)

Mrs. K: On ne pirtsakat. OIkeen kun aattelen niin viime vuonnakin ostin uudet pussilakanat, tästähän meinaa tulla tapa! ;)

Saara: Käyhän kahteleen! :)

Maya kirjoitti...

On vaa hienot.

Anttilan kuvastoa selatessani, minäkin noihin annon tuotteisiin tykästyin. Vielä jäivät tilaamatta, koska en tiedä miten karsisin ostoskoriani lyhemmäksi. :)

miettu kirjoitti...

Olispa mukavaa päästä liinavaateostoksille, mutta "valitettavasti" lakanoita ja pyyhkeitä on tässä taloudessa melkein liikaakin. Tosin voisin salaa heittää miehen poikamiesaikaiset rumilukset mäkeen, ja hankkia vaikka tuommosia kivoja kolmiolakanoita jossain pirteässä värissä. Meillä kun ei ole edes päiväpeittoa, ja oma työtila sijaitsee makkarin nurkassa, niin niitä lakanoita tulee tuijoteltua melkein liiankin kanssa...

Liilapöllö kirjoitti...

Ihana näkökulma, itselleni lakanat ja pyyhkeet ovat se ihana asia mihin saa vähän satsata ja värit oih, ne on tärkeitä. Hauska pohtia asiaa tältä kannalta, eihän niitä lakanoita kyllä päivänvalossa hirveästi ihastella (*miettii se joka osti finlaysonin lakanoita ja luhdan pyyhkeitä*)

nuokku kirjoitti...

Meikäläinen on sit vaan supernirso, kun jaksan ihmetellä että mitkäs lakanat seuraavaksi sänkyyn pistän. Toki ulkonäöllä on väliä, mutta kyllä valintaan vaikuttaa enemmän lakanoiden laatu. Itse olen hurahtanut Finlaysonin puuvillasatiinisiin. Rakastan niiden pehmeää pintaa ihollani ja mitä enemmän niitä käytetään, sitä pehmeämmäksi ne muuttuvat.

Kovasti on myös nuo Annon uutuudet kiinnostaneet, mutta kauhean vähän on ihmiset kirjoitelleet laadusta. Itse olen nimittäin hieman varautunut kun aikaisemmat kokemukset Annosta eivät ole olleet erityisen mairittelevia.

joska kirjoitti...

Anno pitäisikin käydä tutkimassa ihan paikan päällä. Olin laittavinani merkille, että sieltä löytyisi meille matto tai pari. Mattotilanne on varsin onneton, onkohan meillä uuteen kotiin yksi matto olemassa...

Lahjakortti saapui viime viikolla perille. Kiitos. Säntäsin heti Pentikille vaan siinä kyseisessä liikkeessä oli vain hyvin romanttisia juttuja tarjolla. Suuntaan siis paremmin varusteltuun kauppaan seuraavaksi. :)

PW kirjoitti...

Meilla ei paivapeittoa kayteta joten lakanoiden varilla ja tyylilla on suurikin merkitys. Vaaran varinen lakana ihan oikeasti pistaa siis silmaan ;)

Samoin mielestani myos pyyhkeilla, ne kuitenkin ovat koko ajan esilla kylpparissa/vessassa.

Rillirousku kirjoitti...

Maya: Siinä olikin kyllä miettimistä. ;)

Miettu: Sillon kun päiväpeittoa ei oo niin niillä todellakin on väliä! Että rumilukset roskiin/kiertoon vaan ja uutta hempiätä tilalle. :)

Liilapöllö: On ne tärkeitä, koska mukavahan soreita lakanoita on kaupassa hiveltää ja laadullakin on väliä. Muutamat halpislakanat piheyksissä tullut hankittua ja parin kerran jälkeen nukka on kutittanut jo siinä määrin, että roskiin meni nekin rahat. Ja sitäpaitsi, kun ostaa hyvää laatua kerran pari vuoteen, niin ei pääse liinavaatekaappikaan ihan tursuamaan. :)

nuokku: Meillä saattaa ihan hyvin olla sängyssä eriparilakanat monta kertaa putkeen, jos toinen pari sattuu olemaan pyykkikorissa. Ei tunnu missään. :D Mutta toki se on silti ihan kiva, että ne eriparisetkin on silmää miellyttäviä. Välillä on ja monesti ei. Annon lakanoista en vielä osaa sanoa, että mitä onkaan laadultaan. Käyttöönottopesun jälkeen tuntuu mukavan napakalta ja hyvälaatuiselta mutta sen kai tietää oikeastaan vasta sitten muutaman pesukerran jälkeen. :)

Joska: Hyvä, että lahjakortti on tullut perille! :) Annolla on tosiaan oikein makosia mattoja myös nykyään, kävin kans hiveltämässä niitä tuossa taannoin.

PW: Niin on, että ilman päiväpeittoa sillä on huomattavasti enemmän väliä. :) Ehkä olen välinpitämätön pyyhkeitä kohtaan siitä syystä, että täällä on vieläkin vessa ja kylppäri vm. 90, joten ei tosiaan ole väliä mitä siellä roikotetaan kaiken sen kukkaboordin keskellä. :D Ehkä mun pyyheinnostus nousee kun tilat saadaan remontoitua. :)

Sonja kirjoitti...

Eih, just on omassa blogissa juttua miten sisustusblogit vaan saa mut aina haluamaan kaikenlaista. Ja nyt tämä! :-D
Ihana tuo vihreän sävy (ainakin näissä kuvissa...)! Niin herkut. Ja kolmioita, miten mä oon ikinä ennen pärjänny ilman mitään kolmioita?!

Menenkin heti tutkimaan tätä lakana-asiaa lisää. ;)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Olen miettinyt noita Annon kolmiolakanoita keltaisina, olisivat kunnon piristysruiske. Ja silmäni iskivät heti noiden vihreiden kolmioiden ja mustavalkoisten raitojen yhdistelmään. Ei heti uskoisi, että pelaisi keskenään niinkin erilaisina, mutta kivaltahan tuo näyttää! :) Ja täällä kans tärkeää miltä pussarit näyttää, kun en käytä päiväpeittoa :)

HannaKonna kirjoitti...

Onpas kivat! En ole geometrisia kuvioita aiemmin oikein tajunnut, ilman että tulee väärällä tavalla kasarit tai ysärit mielikuvat. Etenkään kolmio muotona ei ole sykähdyttänyt juuri millään tavalla... Mutta tuollaisena pintana (ja etenkin vihreänä) kolmiot näyttää timanttimaiselta, että se muuttaakin asian. :) Minä kun olen heikkona kaikkeen mintun, smaragdinvihertävään ja turkoosiin!

Kiitti vinkistä! Voi olla, että nämä saattaa tarttua mukaan joku kerta... ;)

Fru Bullerby kirjoitti...

Mitä hintaluokkaa ovat? Ja laatu askarruuttaa tosiaan...

Henna Huuskonen kirjoitti...

oi kuin kivat! :-)

Rillirousku kirjoitti...

Sonja: IHminen ei tänä keväänä vaan kertakaikkiaan pärjää ilman kolmioita, se on fakta. :D

Irina: Meillä on tilkkutäkkipäiväpeiton toinen puoli mustavalkoista raitaa, niin voi vaihdella fiiliksen mukaan huonenäkymiä. :) Kyllä noissa lakanoissa kaikissa väreissä silmämunat lepää!

HannaKonna: Kyllä se vaan niin on, että tänä keväänä ei voi välttyä kolmioilta mutta ei myöskään vihreän eri sävyiltä. :)

Fru Bullerby: Tekstissä on linkki suoraan tuotteeseen mutta hinta on 29,90e. Laadusta en vielä yhden pesukerran jälkeen osaa sanoa muuta, kuin että ryhti säilyi ensimmäisessä pesussa ja kangas tuntuu kädessä tukevalta. :)

Henna: Ne on. :)