4/24/2012

Vappuja ja viirejä.
Raitapurkkikokoelma on kasvanut keltaisella toverilla, josta sisko tahtoi luopua. Purkit ovat kovassa käytössä leikeissä, vaikka osan ajasta tönöttävätkin vakaasti hyllyssä. Tänään purkeissa on ollut puupalleroita, pikkuautoja ja pieniksi mytyiksi syltättyjä vaatekappaleita. Purkkien tämänhetkinen sijoituspaikka on keskellä olohuoneen lattiaa, jossa saavat rauhassa maata ja odottaa uutta aamua ja leikkejä. Vapuksi ne aiotaan nelivuotiaan suunnitelmien mukaan täyttää karamelleillä.

Tänään olemme kehitelleet juhlia. Koska syntymäpäivät ajoittuvat loppukesään ja syksyyn onkin näin keväällä oivallista askarrella kasaan jonkinmoiset pienet pippalot, joilla juhlistaa alkavaa kesää. Tämä juhla voi tosin kulkea ihan vaan vapunkin nimellä, sillä olisi aika makosta paistaa myös muutama munkki parin vuoden tauon jälkeen. Näin toivoi mies ja toiveensa täyttyköön.

Pienen palloviirinauhan väänsimme tänään poikasen kera. Helpon viirinauhan saa, kun taittaa suosikkiservetit kahtia ja nykäisee ne naruun killumaan pienen pyykkipojan suotuisalla avustuksella. Jos minipyykkipoijat on loppu, niin samaan kävisi aivan hyvin myös vaikkapa pienet klemmarit. Aikomuksena on ostaa tölkkitolkulla limua ja vähintäänkin sata tötteröä popcornia ja kutsua paikalle oiva lauma tovereita. Aiai, kyllä juhliminen on mukavaa, aivan ilman syytäkin!

10 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Täälläkin on pienessä pääkopassa suunniteltu juhlia, muttei kuitenkaan toteutusasteelle saakka. Ei tällä ololla jaksa..:(

Vappu on ihana juhla, turha mutta kiva!

Anu kirjoitti...

Hitsi, kun missään ei ole enää ollut noita Fairyn pulloja.. Enpä ostanut silloin ajoissa ja nythän ne on totaalisen loppu :(

SENJA kirjoitti...

hei noi purkit on ihanat, mulla yksi punainen.. taidan lähteä metsästelemään muita värejä. Vappu värit! Ja hyvvee vappuu sinne!

hanka kirjoitti...

täälläkin on juuri kaverisynttärit menossa:)kaksotyttöjen 10.v synttäreille tuli 7 kaveria.tosi kiva vinkki tuo viirijuttu.;)juhlia on mukava järjestää.teidän lapset on aina niin kivasti ja värikkäästi puettu.

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Ei oo turha ku työväen juhla! Eli meiän kotomarttojen. :D

Anu: Meiän K-Marketissa on, lähetänkö? ;)

Senja: Ei mullakaan olis noista ku kaks ilman sisartani, kirpparihirmua. ;) Maltaita en ala maksamaan vaikka kuin tykkäänkin. Hyvää vappua sinneki! :)

Hanka: Tykkään kans juhlista ja järjestämisestä, kunhan pysyy hyvä mieli ja into järjestää. Liiallisuuksiin kun menee, niin juhlissa vastassa on vaan nyrpeä ja väsähtäny emäntä. ;) Kiitos viestistä! :)

Onneli kirjoitti...

Tässä just oottelen että paistorasva sulaa ja sitten munkkipallerot ja -rinkiläiset tirisemään! Pakko kai pari syödä tuoreeltaan, vaikka munkit on tarkoitus pakastaa, jotta ei tiistaina tarvitse kolmen päivä reissun ja myöhäisillan paluun jälkeen alkaa leipomahommiin. Simakin vihdoin jääkaapissa tulossa. Nam!

Anu kirjoitti...

Rillis: voisitko lähettää :D Mä voisin laittaa niitä pannunalusia takaisin päin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Löysin Nasun Asu -blogin kautta tänne teidän luoksenne. Minäkin innostuin kutomaan (eli neulomaan) "the" villatakin. Kiitos ohjeesta! Täällä pohjoisessa on vielä sen verran lunta, että villatakki on oiva kevättakki.

t. Neea

Liina kirjoitti...

Ihanat keväiset värit tässä! Hauska viiri-idea, olen kyhäillyt viirejä juhlahetkiimme itsekin.

Kiitos huutamistani farkuista, istuvat hyvin. (http://liinalla.blogspot.com/)

Takkihaasteeseen yritin osallistua, mutta on todettava, että ei tullut takkia, tuli housut. :) Hyvä näin.

Hauskaa vappua!

Rillirousku kirjoitti...

Onneli: Mun munkkilupaus on alkanut kaduttumaan! Lienee pakko vaan alottaa, eiköhän se siitä suttaannu. Vappuja sinnekin! :)

Anu: Voin lähettää sulle, jos niitä vielä on. Enpä oo ennen tiskiainepulloja lähetellykään. ;) Saa pistää pannunalusia vastapalveluksena tulemaan. :D Laitappa sp!

Neea: Nasun äipän kans ollaankin muutama paniikkiviesti vaihdettu. :D Hyvä tuli takista, toivottavasti sun myös. :) Villatakki on oiva kevättakki!

Lina: Kiitos linkistä! Hauska nähdä mihin housut päätyi. Housujen entinen omistajakin tuossa kävi ihmettelemässä ja totes vaan, että nyt ne on jonku toisen lempihousut. :) Hyvää vappua sinnekin!