4/20/2012

Viikonloppu on alkanut hyvin.
Nelivuotias ihasteli tuliaiseksi saatua mittasettiä ja toivoi, että ne pistettäisiin testaukseen. Itse etsi leivontaoppaasta muffiniohjeen, jota hieman soveltaen leivottiin tämän vuoden ensimmäiset minikakkuset. Mustikka oli pakkasesta loppu, joten sekaan pistettiin omenaa ja kanelia ja päälle vaniljarahkaa. Maukkaita olivat ja varsinkin siksi, kun olivat niin tunteella leivotut. Pieni ahkera poikanen ja topakka siskonsa.

Tätä viikonloppua varten on pakattu kameralaukut ja jalustat, sillä linssin läpi tiiraillen kulukoot tulevat päivät. Haluan täten muistuttaa, että takkihaasteeseen ehtii osallistua vielä tämän viikonlopun ajan. Sunnuntai-iltana sähköpostilootaani koristakoot ankara takkivyöry! Ensi viikon aikana takkikisan osallistujat paljastetaan koko kansakunnalle ja samalla ilmootetaan myös tulevan voittajatakin tekijän palkkio. Että  rohkein mielin mukaan vaan!

Rattosaa viikonloppua itse kullekin!

9 kommenttia:

Skjerstad kirjoitti...

So wonderful that the children allowed to bake :)
It looks so good!
And so cute they were on the sofa, looks like they have BIG TIME!

Wish you a great weekend :)
Hugs from Jane

tuittu kirjoitti...

voi haasteeseenko voi sittenkin vielä osallistua, tuossa ap postauksessa on viimeisenä osallistumispäivänä nimittäin 15.4 ja kerkesin jo harmitella etten ehdikään mukaan kun juuri vasta blogisi löysin. Laittelenpa sitten kuitenkin postia tulemaan :D

Minna-Leena kirjoitti...

Harmi, kun aika loppui nyt kesken tälle matamille. Liikaa harrastuksia männä viikoilla, eikä tämä äippä päässyt ompelukoneen ääreen. Olis ollut kiva ottaa haasteeseen osaa! Otan sitten seuraavaan :)

Nova Melina kirjoitti...

Oi mitä herkkua! Varmasti olikin herkullisia. :P

Rillirousku kirjoitti...

Skjerstad: Thanks Jane! :)

tuittu: Alkuperäiseen postaukseen olis muuten pitänytkin tietenkin vaihtaa tämä uusi päivämäärä mutta enpähän huomannut! Enää ei oikein ehdi. :) Osallistu ihmeessä!

Minna-Leena: Seuraavaan sitten! :)

Nova Melina: Herkkua oli. :)

Irene: :)

sk kirjoitti...

Minä en kerennyt tehdä takkia valmiiksi,jäi vähän kesken.En viitsi myöhään ommella kun kuuluu tärinänä tuonne alakerran naapurille,kun on ompelen tuollaisella teollisuuskoneella.Olisiko ollut mahdollista saada 11 aamulla lisä aikaa?olisin siihen mennessä saanut takin valmiiksi ja kuvattua,jos ei niin ymmärrän kyllä. :)

Rillirousku kirjoitti...

räsynukke: Pistähän huomenna tulemaan vaan! :)

maiju kirjoitti...

Oi ahkerat, lopputulos kyllä aina palkitsee! Teillä on niin pirteä tuo olkkari, omaan tarttis kanssa jotain ideaa...

Rillirousku kirjoitti...

maiju: Olkkari valmistuu piiikkuhiljaa. Ehkä se ei valmistu koskaan, aina on joku tavara liikenteessä. :D