3/24/2012

Viikonloppuna.
Viikossa on viikonlopun lisäksi parasta arkipäivät. Kotomaamon elossa saattaa joskus käydä niin, että huomaa olevansa sen verran ulapalla, että viikonpäivän muistaminenkin tekee tiukkaa. Täytyyhän se todeta, että ainakin tämä matami nauttii täysin siemauksin vielä tästä tiedottomuuden tilasta, kun saa olla kotona ja elää viikonloppumielellä jokaisen päivän.

Toki viikonlopuissa on sitä jotain. Tämän viikonlopun ensimmäisen päivän osalta tuo jotain on meikätätin kohdalla tarkoittanut yhtä asiaa: ompelemista. Onneksi eilen sentään olimme kaakaoretkellä, jotta jälkikasvu säästyisi liian suurilta ompelutraumoilta ja tänään saisi vapain mielin könytä lankakasassa.

Makuuhuoneessa on tapahtunut pieniä edistymisiä, suihkuverho ja muutama lamppu ovat päätyneet oikeille paikoilleen. Keskeneräisyys ei ole yöunia häirinnyt, sillä joka aamu on yhtä mukava herätä valkoisuuden keskeltä uuteen aamuun. Tämän päivän aamu ei tosin ollut ihan niin keväinen kuin olisi voinut toivoa, mutta loppuihan se lumisade iltaan mennessä kuitenkin.

Sain haasteen haastaa teidät toverit mukaan takkitalkoisiin. Syksyllä ilmoilla kiiri kumea kaiku kaikille kässän-open painajaisille ja varsin monta villatakkia lopulta saatiinkin kasaan. Tällä kertaa pitäisi huuteleman kevättakkien puolesta, sillä lapsosten takit eivät kuuleman mukaan muuten valmistu. Palatkaamme asiaan siis!


Thank you!

11 kommenttia:

NAKU kirjoitti...

Mä oon heti mukana tuossa takkihaasteessa!
Villatakkitalkoot meni ihan ohi. Varmaan perhesyistä. Olen niitä ihastellut jälkikäteen. Nyt olisi kova into päästä päästelemään ärräpäitä ompelukoneelle.

Nanainen kirjoitti...

Mulle noi. Nuttu ja mekko.
Ihanoita.

Kaisa kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno takki!Meil ei oikeastaan olis tarvettakaan mutta mieli tekis kokeilla onneaan ompelurintamalla..

Virpi kirjoitti...

Hei,pientä rajaa,yhestä on tullut kunnon ompelija!:D

Sokrutin kirjoitti...

Oispa ihana osata tehdä tuon mallinen takki itse. En ole koskaan mitään vastavaa kokeillut. Musta-valkoinen kääntötakki olis mahti! En silti luota itseeni sen vertaa että siitä takki tulis

JohannaL kirjoitti...

Hei, olen ihaillut tuota teidän seinäpaneelia. Mitä matskua se on?

verkstaden verstas kirjoitti...

Voi että kun sun kuvat ja koti on kuin karamellejä!
I H A N A T värit!

Anonyymi kirjoitti...

Well, I can't read the text but every time I see your blog I curse the Melbourne housing market a little bit more. I would *love* to be able to decorate a place like you have. Just gorgeous!

Peurankello kirjoitti...

Oijoi, namutakki. Kävin jo yrittämässä huutaa sitä, mutta registeröidyinvasta ja taitaa kestää muutama päivä, että huutoni näkyy :) Olisi lyhyt matka hakeakin se ;)

hookoos kirjoitti...

Eikä miten hieno takki mää en kestä!

Mulla ei ole (ainakaan vielä) mitään intohimoa ompelemiseen, mutta päässä jäi kummittelemaan mainoksessa nähty komia Singerin vanhannäköinen juhlamalli...

Rillirousku kirjoitti...

Naku: Noniin! Yks varma osallistuja ainakin, hyvä! :)

Nanainen: Saa huutaa. ;)

Rimpsukaisa: Toinen varma osallistuja siis? Hyvä! :)

Virpi: Tais käydä samat kun sulle ekan onnistuneen takin jälkeen. :D

Sokrutin: Muistatko mun ekan? Sen, joka otti vauhtia rännin alta? Että kokeilemaan vaan! :)

JohannaL: Se on paneelia, puuta en enää muista. K-raudasta. :)

vv: Kiittää hän! :)

mondaybest: Thank you so much! :)

Peurankello: Huua pois vaan! Sehän olis kätevä kopata tästä melkeen naapurista mukaan, jos se teille päätys. :)

sokerikorppu: Ehkä sun ompeluhimot herää sitten haasteen myötä. ;) Katotaan! :)