3/12/2012

Saa leikkiä.
Lastenhuone on ollut tämän sivun osalta varsin hiljainen pitkän aikaa. Suoraan sanottuna ovi on pysynyt kiinni siitä syystä, että tavaraa on vaan kertakaikkisen paljon eikä kukaan vaivaudu keräämään niitä, puhumattakaan varsinaisesti siivoamisesta. Imuri heiluu aika ajoin mutta siinä kaikki.

Tänään ryhdistäydyimme, niin maamo kuin lapsetkin. Lelut saatiin paikoilleen edes vähäksi aikaa. Pehmoleluviidakosta kaivettiin taannoin tehty pilvityyny, jolle piti keksimän hyötykäyttöä. Pehmeät ja suurikokoiset lelut ja koriste-esineet ovat sinänsä mukavia olemassa mutta sikäli raastavia, että ne lojuvat aina ylt´ympäriinsä eivätkä majaile koskaan siellä missä pitäisi.

Sitten meikämartta teki julkean teon muistaessaan tämän. Alkuperäinen on siis vähintäänkin makia, jonka rinnalla tuo kopiotekeleeni kalpenee kaikin puolin. Johannan koti sijaitsee muuten eräässä kaupungissa, jonne tämän matamin sydämestä jäi viime kesänä melko kimpale. Aitoja ja alkuperäisiä Regnväder-mobileita voi ostaa täältä. Joko saan anteeksi köpösen kopiointini?

Nelivuotias kävi tässä männä päivinä elonsa ensi kertaa parturissa. Hieman teki maamolla tiukkaa mutta siinä vaiheessa hävisi haikeus pääkopasta, kun parturitäti nimitti poikasta Heljäksi ja totesi, että jospa tehdään sitten ennen kotiin lähtöä vielä vaikka pikkusen kiharoitakin tukkaan. Omien sanojensa mukaan tuo pieni kaveri kasvoi hiustenleikkuun aikana lapsesta aikuiseksi. Onneksi ei sentään ihan vielä.

19 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Siis mitä, eikö teidän lastenhuone olekaan aina tuon näköinen?! :-D

Rillirousku kirjoitti...

Lyde: On on, aina tavarat ojennuksessa ja pölykoirat pois nurkista. ;)

elisa kirjoitti...

Hih kiva, että joku on poikennut (lapsuuden)kotikaupunkiini nykyiseen mummolakaupunkiin. Se on kiva.

Niin, miksihän ne lelut ei pysy siellä missä pitäisi? Sitä mietin alinomaa.

Lilla kirjoitti...

Mua nauratti se Heljä. No nyt ei oo Heljä, eikä Elina enään. Vaan isopienimies.

vilppumaan erika kirjoitti...

Siis mitä, oikeestiko se kampaajatätsä luuli poikaa Heljäksi vai oliko mustaa huumoria? Meidän vanhempi eli nelivuotias on ollut kans vuosia kotiparturoinnin varassa, kunnes vuosi sitten ruvettiin ammatti-ihmiseen luottamaan (kun lapsi huuteli pitkin kyliä että "muistakko äiti kun sohasit mua saksilla silmään viime kesänä"). Tytöksi sitä on luultu kyllä oli tukka pitkä tai ei :) Mutta totta on, että poika näyttää aina hiustenleikkuun jälkeen jos ei nyt aikuiselta ni teiniltä ainaski!

Sanna kirjoitti...

No sitähän minäkin :-D Meilläkään ei paljon lastenkammaria blogiin kuvailla...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihana lastenhuone teillä! Mitä ainetta tuo musta lattia on?

Heli kirjoitti...

Muakin kiinnostaa tuo lattian materiaali. On kyllä jotenkin niin kiva tuo musta lattia!! Toi lastenhuone on muutenkin niin ihana, mut mikäpä nurkka teillä ei olis? =) Mä niin tykkään noista kirkkaista väreistä, blogistaniassa kun näkee mahottomasti vaan niitä pastellisia hempsukoita huoneita.

Ja huomasin että on tainnu poitsu käydä parturissa, jos et olis maininnut niin olisin kysynyt asiasta! =)

Rillirousku kirjoitti...

elisa: Ehkä niitten lelujen kuuluuki seikkailla ympäriinsä, tietääpä ainakin, että niillä leikitään ja sehän on vaan positiivinen asia. :)

Lilla: Snif.

erika: Ei tainnu olla mustaa huumoria, sen verran helakaksi punastu kun lopulta kehtasin oikasta asiasta. Ei se muuten mua haittaa mutta kun piti ruveta leikkuuta suunnitteleen niin oli sinänsä oleellista. :D

Lyde: Tässäkään tapauksessa tosin muuta tehty kun sängyt pedattiin (jota normaalisti ei kyllä järin tiheään tapahdu) ja vähän raivattiin = siivous. ;)

Anonyymi: Kiitos! Lattia on muovimattoa. :)

Mimura kirjoitti...

Kivat hiukset poitsulle tuli! (Mikä Heljä!) Ja makia pilvi pehmoinen.
Ihastelin teijän lastenhuonetta taas kerran kaksplussasta(?) jonka ostin sattumalta. Olispa oma koti että sais tehtyä vähän enempi.. Vuokratalo rajottaa pikkusen suurimpia suunnitelmia.

Joanna kirjoitti...

Hei=) Onko pinnasängyn yläpuolella oleva pilvi tehty itse vai jostain hankittu? Tääkin tahtois tuollaisen=)

Ainutlaatuinen kirjoitti...

Moikka. Meidän neidillä on myös noi brionrattaat niin tuliko siinä mukana tuommoinen "vauvapussi"? Meillä ei nimittäin kyllä tuommoista ole. Raikasta eloa teillä.. :)

nilkkulotta kirjoitti...

Jotenki sinäkin olet vissiin mua vastaan kun teen juuri Hops-esseetä (hlökohtainen kandivaiheen opintosuunnitelma tms..)ja ajattelin pitää pienen vaatimattoman tauon ja kurkata blogiisi. Sitten alat vihjailla HOPS-shopin muodossa, että en tee sitä mitä pitäisi.

Rillirousku kirjoitti...

Heli: Kiitos! Lattia on siis mustaa muovimattoa. :)

Mimura: Kiitän! Kyllä omassa on eri kiva kun saa mellastaa mielin määrin eikä tarvi keltään kysellä. Ei muuta ku omaa katteleen. ;)

Joanna: Tuo pilvi on oma käpöstys mutta tekstissä on linkkejä mistä pääsee ostamaan samanmoista itellekin. :)

Ainutlaatuinen: Kyllä tuo pussi tuli rattaitten mukana, mun mielestä oli paketissakin maininta, että kuuluu mukaan. Briolle vaan viestiä! Meiltä puuttu leikkihellasta yks osa niin helposti pistivät postissa tulemaan. :)

Nilkkis: Tässäpä huomaat miten vainoharhaseksi laiska ihminen saattaa toisinaan tulla. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Sulla on aivan ihastuttavan ihana, raikas ja nostalgiaa henkivä blogi...

Jäin "koukkuun" saman tien, ensi lukemalta: kaunisiita kuvituksia ja veikeän meinigin makua :)

Aurinkoa arkeen!

Rillirousku kirjoitti...

Kammari: Kiitos kauniista sanoistasi! Aurinkoa sinnekin! :)

Jutta kirjoitti...

Ihanan värikäs ja rento lastenhuone! Näyttääkin siltä, että saa leikkiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ainutlaatuinen: Jos luet vielä tätä, niin onkohan teidän nukenvaunut vaunumalliset eikä yhdistelmät kuin nämä tämän talon rattaat?
Näitähän on kahta eri mallia.

Rillirousku kirjoitti...

Jutta: Niin sen pitää ollakin, ainakin siellä saa rymytä niin paljon kuin huvittaa. :)

Anonyymi: Kiitos tiedosta, enpä tiennytkään moista. :-O Toivottavasti Johanna huomaa viestisi. :)